070 - 397 55 56

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Wilt u meer weten over KTT Ongediertebestrijding?

Ons bedrijf staat bekend als een professionele goedgetrainde en betrouwbare inspecteurs en servicemedewerkers. Met een beleefde en deugdelijke administratie- en verkoopteam die hun afspraken altijd nakomen. Alleen internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten worden gebruikt en flexibile betalingstermijnen, aangepast aan uw budget. Bovenal waarderen wij onze klantenrelaties. De ongediertebestrijding en preventie is toegewijd aan het helpen van klanten met gelijke kwaliteitsservice en wij streven naar optimale klanttevredenheid. Onze missie als een ongediertebestrijdings- en preventiebedrijf is het promoten van onze rol als beschermers van voedsel, gezondheid, eigendommen en de natuur, door het gebruiken technische kennis en communicatie.

ktt ongediertebestrijding logo

Organisatie

Het bedrijf werd ongeveer 30 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een belangrijke speler en meest vertrouwde dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie.

Het bedrijf werd ongeveer 30 jaar geleden opgericht en is uitgegroeid tot een belangrijke speler en meest vertrouwde dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie.

Gecertificeerd en gediplomeerd

Onze inspecteurs en servicemedewerkers volgen ook aanvullende trainingen over specifieke technische aspecten van de preventie en ongediertebestrijding.

Naast deze opleiding, kennis en vakbekwaamheid zijn zij ook in het bezit van VCA**, V.O.P. (Voldoende Onderricht Persoon) en bezitten zij een deskundigheid op het gebied van werken op hoogte.

Alle servicemedewerkers hebben een zeer grondige kennis van alle toepasselijke wetten en auditnormen en zijn op de hoogte van nationale en internationale normen. Zij zijn opgeleid zo nodig te handelen conform AIB, BRC, Global GAP, GMP, DUTCH HACCP, IFS, M-S, en TESCO.

Bedrijfsinfo

Kruijs Technical Terminator B.V.(KTT Ongediertebestrijding) is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Zuidwest met nummer KvK 66252237, vestigingsnr. 000024371165. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de P.C. Valentinstraat 11, 2552 HB ‘s-Gravenhage.

Wilt u snel geholpen worden met het bestrijden met ongedierte? KTT Ongediertebestrijding is uw aanspreekpunt voor ongediertebestrijding. Wij zijn zeer snel ter plaatste in de volgende plaatsen:

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!
KTT STAAT GRAAG VOOR U KLAAR! MEER DAN 30 JAAR ERVARING