070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Nissewaard

Zoekt u in Nissewaard of omgeving een specialist op het gebied van ongediertebestrijding? Benader dan KTT Ongediertebestrijding. Wij zijn al meer dan 35 jaar expert op het gebied van ongediertebestrijding in regio Zuid-Holland. Bedrijven en particulieren kloppen bij ons aan voor het bestrijden van onder andere muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken en houtworm.

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze? Benader ons dan telefonisch of per mail en maak direct een afspraak. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs in regio Nissewaard in Spijkenisse, Zuidland, Geervliet of Heenvliet.

Ongedierte bestrijden in Nissewaard

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Heeft u in uw woning of pand in Nissewaard ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen, vliegen of de houtworm gesignaleerd? Dan is het verstandig om direct een specialist op het gebied van ongediertebestrijding te schakelen. Knaagdieren, houtaantasters en insecten verstoren niet alleen de rust en reinheid in uw woning of pand in Nissewaard, het kan ook de goede reputatie van uw bedrijf bedoezelen. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zijn onhygiënisch en kunnen zelfs voor gevaarlijke situaties zorgen. Houtaantasters als houtworm en boktor tasten het hout van uw constructie en balken in Nissewaard aan. Knaagdieren als ratten en muizen eten van uw voorraden, knagen aan kabels en verspreiden ziektes. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel en zwam voor veel ongemak zorgen. Geef de bestrijding van dit ongedierte daarom uit handen aan onze goed opgeleide medewerkers.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe zullen wij de insecten, knaagdieren of houtaantasters in Nissewaard effectief aanpakken? Het proces begint met een telefoongesprek waarbij wij meer informatie willen inwinnen over het ongedierte in uw woning of pand in Nissewaard. Wanneer het om veelvoorkomende ongediertebestrijding gaat, kunnen onze medewerkers direct een vrijblijvende prijsopgave voor u maken. Vervolgens zullen we een gratis inspectie plannen. Tijdens deze inspectie zal onze specialist langskomen om het probleem te evalueren en een bestrijdingsplan op te stellen. Er wordt bepaald welke materialen, methodes en middelen gebruikt gaat worden. Vervolgens kunnen we daadwerkelijk aan de slag gaan met ongediertebestrijding in Nissewaard. Wij zullen hierbij indien mogelijk gifvrij bestrijden.

De kenmerken van ons bedrijf

Bij ons kunt u terecht voor een echte kwaliteitsservice, daarnaast komen wij altijd onze afspraken na. Met onze aanpak willen wij honderd procent klanttevredenheid realiseren. Daarnaast kunt u het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wenst u onze professionele ongedierteverdelger in te schakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam in Nissewaard? Of wilt u meer informatie over de preventie van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Neem dan contact met ons op via 070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis inspectie bij u in Nissewaard.

Wij nemen contact met u op!