070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Delft

Bent u in de omgeving van Delft op zoek naar een professionele ongediertebestrijder? Maak dan kennis met de specialisten van KTT Ongediertebestrijder.

Ons bedrijf is ruim 35 jaar geleden opgericht en sindsdien zijn wij een belangrijke speler op het gebied van ongediertebestrijding in regio Zuid-Holland.

Wij helpen bedrijven en particulieren met het bestrijden van onder andere muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken en houtworm.

Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Delft

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

De aanwezigheid van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen, vliegen of de houtworm in uw woning of pand gaat meestal gepaard met veel overlast. Om weer rust en reinheid terug te krijgen in uw woning of bedrijfspand in Delft, is het verstandig om een specialist in ongediertebestrijding in te schakelen. Onstabiele huizen en bedrijfspanden worden bijvoorbeeld veroorzaakt door de houtworm en boktor die de houten balken en constructie aantasten. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zorgen voor onhygiënische en soms zelfs gevaarlijke situaties. Knaagdieren zorgen voor overlast in de vorm van aangevreten voorraden, kapotte kabels en de verspreiding van ziektes. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel en zwam voor hinder zorgen. Gelukkig zorgen onze goed opgeleide werknemers ervoor dat dit ongedierte op adequate wijze wordt geweerd en verwijderd uit uw woning of pand in Delft.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe pakken wij de bestrijding van knaagdieren, houtaantasters en insecten aan? Onze gecertificeerde specialisten hebben alle kennis en vaardigheden in huis om ongedierte te verwijderen en te weren. Het begint allemaal met een telefoongesprek waarin wij van u meer informatie over het ongedierte en de situatie in Delft ontvangen.

Gaat het om veelvoorkomende ongediertebestrijding? Dan kunt u van onze medewerkers telefonisch direct een prijsopgave ontvangen. U weet dan direct waar u aan toe bent. Vervolgens komen wij bij u langs voor een gratis inspectie waarbij onze specialist uw woning of pand in Delft inspecteert. Op basis van deze inspectie wordt bepaald welke bestrijdingsmethode en middelen zullen worden toegepast. Wij zullen waar nodig gifvrije bestrijding gebruiken.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij bieden een echte kwaliteitsservice en komen onze afspraken altijd na. Op deze manier proberen wij honderd procent klanttevredenheid te realiseren. Daarnaast kunt u het volgende verwachten wanneer u onze specialist inschakelt in Delft:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wilt u in Delft onze ongedierteverdelger inschakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de preventie van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Bel ons dan via 070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis inspectie bij u in Delft.

Wij nemen contact met u op!