070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Rijswijk

Zoekt u in de omgeving van Rijswijk een professionele ongediertebestrijder voor het op effectieve wijze bestrijden van muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of kakkerlakken? Neem dan snel contact op met KTT Ongediertebestrijding.

Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van ongediertebestrijding. Dat gaat bijvoorbeeld over bedwantsen, spinnen, kakkerlakken of ratten in een bedrijf, of muizen, duiven, houtworm, schimmel en zwam die overlast veroorzaken in een woonhuis.

In alle gevallen wij het ongedierte op de juiste manier verwijderen. Meer weten over onze werkwijze en de preventie van ongedierte? Neem dan contact met ons op.

Ongedierte bestrijden in Rijswijk

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Overlast van ongedierte kan overal gebeuren. Of het nu een kantoor is of een particulier woonhuis is; ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen en vliegen vinden overal hun weg. Om het ongedierte uit uw woning of pand in Rijswijk te kunnen verwijderen, is het raadzaam om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Houtaantasters als de boktor en houtworm kunnen voor levensgevaarlijke situaties zorgen door het aantasten van houten balken of constructies van een gebouw. Wespen, vliegen, motten, spinnen, kakkerlakken, mieren en bedwantsen zijn onhygiënische insecten en kunnen daardoor voor gevaarlijke situaties zorgen. Dat doen knaagdieren als muizen en ratten ook. Zij knagen aan voorraden en kabels en kunnen gevaarlijke ziektes met zich meedragen. Ook duiven, schimmel en zwam kunnen voor overlast zorgen. KTT Ongediertebestrijding weet in iedere situatie op de juiste manier te handelen.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Als u contact met ons opneemt, proberen wij direct een beeld te vormen van uw situatie in Rijswijk. Om welk ongedierte gaat het? En waar bevinden zij zich? Wanneer het om een veelvoorkomende ongediertebestrijding gaat, kunnen onze medewerkers u telefonisch een vrijblijvende prijsopgave geven. Na het telefoongesprek komen wij een gratis inspectie uitvoeren bij u in Rijswijk. Tijdens deze inspectie zal onze specialist bepalen welke bestrijdingsmethode of middel wordt toegepast. Indien mogelijk gebruiken wij een gifvrije methode.

De kenmerken van ons bedrijf

Bij ons werk als professioneel ongedierteverdelger vinden wij het belangrijk om alleen internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten te gebruiken. U heeft daarnaast de mogelijkheid om op een flexibele manier in termijnen te betalen. Tevens kunt u in Rijswijk het volgende verwachten wanneer u ons inschakelt:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor effectieve ongediertebestrijding

Wilt u onze professionele ongedierteverdelger in Rijswijk inschakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze bij de bestrijding van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Neem dan contact met ons op via 070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl.

Wij nemen contact met u op!