070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Ridderkerk

Woont u in Ridderkerk en ervaart u overlast van ongedierte in de vorm van muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of kakkerlakken? Schakel dan direct KTT Ongediertebestrijding in.

Wij zijn al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van ongediertebestrijding. Wij zorgen er met behulp van de juiste kennis, materialen en methodes voor dat ongedierte in uw bedrijfspand of woning adequaat wordt geweerd en verwijderd.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Ridderkerk

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte in Ridderkerk

Heeft u in uw woning, schuur of pand overlast van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen, vliegen of de houtworm, dan is het verstandig om direct een specialist als KTT Ongediertebestrijding in te schakelen voor de bestrijding van dit ongedierte. Ongedierte kan de rust en hygiëne in uw woning of pand namelijk behoorlijk verstoren. Houtaantasters als houtworm en boktor zorgen bijvoorbeeld voor onstabiele huizen en panden door de houten constructie of balken aan te tasten. Ratten en muizen zijn ziekteverspreiders en knagen aan uw kabels en voorraden. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zijn verantwoordelijk voor onhygiënische situaties. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel en zwam voor veel ongemak zorgen. Laat ongedierte dus niet zijn gang gaan, maar benader direct onze goed opgeleide medewerkers in voor de juiste bestrijding en preventie in Ridderkerk.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe gaan wij te werk bij de bestrijding en preventie van knaagdieren, houtaantasters en insecten? Dat begint met uw telefoontje. Tijdens het gesprek proberen wij een beeld te krijgen van de situatie in uw kantoor of woning in het Ridderkerk en het aanwezige ongedierte. Wanneer het om veelvoorkomende ongediertebestrijding gaat, kunnen onze medewerkers telefonisch direct een prijsopgave doen. Na het telefoongesprek doen we een gratis inspectie in uw bedrijf of woning. Op basis van deze inspectie bepalen we welke methodes, materialen en middelen we gebruiken voor de preventie en bestrijding. We zullen bij de bestrijding zoveel mogelijk gebruik maken van gifvrije bestrijdingsmiddelen.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij streven graag naar honderd procent klanttevredenheid. Daarom hanteren wij een echte kwaliteitsservice en komen wij altijd onze afspraken na. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten in het Ridderkerk:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wilt u in Ridderkerk onze gespecialiseerde ongedierteverdelger inschakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of wilt u meer informatie over het weren van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Benader ons dan via 070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis inspectie bij u in Ridderkerk.

Wij nemen contact met u op!