070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Den Haag

Woont u in Den Haag of omgeving en heeft u overlast van ongedierte? Zoekt u een professionele ongediertebestrijder die op effectieve wijze de wespen, mieren, motten of ratten uit uw woning of bedrijfspand kan verwijderen? bel dan met KTT Ongediertebestrijding. Met meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding weten wij knaagdieren, houtaantasters en insecten op snelle en adequate manier te verdelgen.

Of het nu gaat om ratten, muizen, houtworm, boktor, vliegen, kakkerlakken of bedwantsen; wij hebben altijd een passende aanpak om ze voorgoed uit uw woning of bedrijf in Den Haag te weren. Wilt u meer weten over de preventie en bestrijding van spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, mieren, muizen, ratten of duiven? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Den Haag

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Wanneer u in ‘s Gravenhage last heeft van ongedierte, is het verstandig om direct een professional in te schakelen voor de bestrijding van deze insecten, knaagdieren of houtaantasters. Insecten als wespen, vliegen, motten, spinnen, kakkerlakken, mieren en bedwantsen kunnen zorgen voor onhygiënische, of zelfs gevaarlijke situaties, en kunnen uw eigendommen kapotmaken. Ook houtaantasters als de boktor en houtworm kunnen grote schade brengen aan uw houten schuren en balken. Knaagdieren als muizen en ratten knagen aan uw kabels en voorraden en dragen soms ook gevaarlijke ziektes met zich mee. Tot slot zijn er ook nog duiven, schimmels en zwammen die voor overlast kunnen zorgen in uw bedrijfspand of woning. Wij van KTT Ongediertebestrijding zorgen er met de hulp van onze goed opgeleide medewerkers voor dat het ongedierte binnen de kortste keren verleden tijd is.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Wat is onze werkwijze bij de bestrijding van mieren, motten, muizen, duiven, wespen en kakkerlakken bij u in Den Haag? Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij eerst een gratis inspectie bij u uitvoeren. Op basis van deze inspectie kunnen wij bepalen welke bestrijdingsmethode(s) en middelen wij zullen toepassen. Wij zullen waar mogelijk een gifvrije bestrijding toepassen. Moet er een veel voorkomende ongediertebestrijding toegepast worden? Dan kunnen onze medewerkers u telefonisch een vrijblijvende prijsopgave geven. U heeft dan direct meer duidelijkheid over de kosten.

De kenmerken van ons bedrijf

Als professionele ongediertebestrijder maken wij alleen gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten. Tevens hanteren wij flexibele betalingstermijnen die aangepast zijn op uw budget. Schakelt u ons in voor ongediertebestrijding in Den Haag? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor effectieve ongediertebestrijding

Wilt u in Den Haag onze professionele verdelger inschakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of wilt u meer weten over onze werkwijze bij de bestrijding van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070-3975556 of ons per e-mail benaderen info@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u om op effectieve wijze het ongedierte in en om uw woning of kantoor in Den Haag te bestrijden.

Wij nemen contact met u op!