070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Dordrecht

Bent u in regio Dordrecht op zoek naar een professionele ongedierteverdelger die op effectieve wijze muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of kakkerlakken kan bestrijden? Klop dan aan bij KTT Ongediertebestrijding. Ruim 35 jaar geleden is ons bedrijf opgericht en sindsdien zijn wij uitgegroeid tot van de belangrijkste specialisten in ongediertebestrijding in Zuid-Holland.

Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met het bestrijden van ongewenste insecten, knaagdieren en houtaantasters. Heeft u behoefte aan meer informatie over de aanpak van onze goed opgeleide medewerkers? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Dordrecht

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Heeft u in uw woonhuis, schuur of kantoorpand last van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen of vliegen? Dan is het verstandig om direct een ongediertebestrijder in te schakelen voor het aanpakken van de knaagdieren, houtaantasters en insecten. Ongedierte kan een bedreiging vormen voor uw werk of woonrust. Insecten zorgen bijvoorbeeld voor gevaarlijke en onhygiënische situaties.

Ook houtaantasters als de boktor en houtworm kunnen een grote bedreiging vormen door de houten balken en constructie van een pand aan te tasten. Knaagdieren als ratten en muizen zijn niet alleen vies, ze knagen ook aan uw voorraden, kabels en verspreiden gevaarlijke ziektes. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel of zwam voor veel overlast zorgen. Schakel daarom onze specialisten in voor een passende bestrijding van het ongedierte in Dordrecht.

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe pakken wij de bestrijding van het ongedierte in Dordrecht precies aan? Het begint met het eerste telefooncontact met onze specialist. U vertelt ons hierbij meer over de situatie en het aanwezige ongedierte. Op basis van dit gesprek kunnen wij een inschatting maken en als het gaat om veel voorkomende ongediertebestrijding, kunnen wij u telefonisch een vrijblijvende offerte geven. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Vervolgens zal er een gratis inspectie plaatsvinden waarbij onze specialist uw woning of pand zal controleren op ongedierte. Aan de hand van deze inspectie kunnen wij bepalen welke materialen, methodes en middelen wij zullen inzetten voor de bestrijding en preventie van het ongedierte. Wij zullen waar mogelijk een gifvrije methode gebruiken.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij vinden het heel belangrijk om een goede relatie met onze klanten te onderhouden. Wij zullen dan ook altijd onze afspraken nakomen en honderd procent klanttevredenheid proberen te verwezenlijken. Tevens kunt u het volgende bij ons verwachten in Dordrecht:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor effectieve ongediertebestrijding

Wenst u in Dordrecht de hulp van onze ongedierteverdelger bij het bestrijden van de aanwezige muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij het weren van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Bel ons dan via 070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis inspectie bij u in Dordrecht.

Wij nemen contact met u op!