070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in het Katwijk

Heeft u in Katwijk en omgeving overlast door ongedierte? Schakel dan een expert in op het gebied van ongediertebestrijding: KTT Ongediertebestrijding. Wij zijn al ruim 35 jaar specialist in het professioneel verdelgen van ongedierte, zoals muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken, houtworm en nog veel meer.

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een veelgevraagde ongediertebestrijder in de regio Zuid-Holland. Wij helpen bedrijven en particulieren met onze kennis, ervaring en middelen voor het bestrijden van knaagdieren, houtaantasters en insecten.

Wilt u meer weten over de soorten ongedierte, wat u kunt doen om ze te bestrijden en wat wij voor u kunnen betekenen? Dat leest u hieronder. U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen.

Ongedierte bestrijden in Katwijk

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Heeft u in uw woning of bedrijfspand in Katwijk ongedierte gesignaleerd? Dan is het verstandig om direct onze gespecialiseerd ongediertebestrijders in te schakelen voor de juiste hulp. Ongedierte kan namelijk voor heel veel onrust en vervuiling zorgen in uw pand. Denk aan houtaantasters zoals de houtworm en boktor. Deze diertjes doen zich tegoed aan uw houten balken, planken en constructie. Dit kan zeer gevaarlijke situaties opleveren. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren vallen bezoekers en bewoners lastig. Daarnaast zorgen zij voor veel vervuiling. Knaagdieren als ratten en muizen verspreiden gevaarlijke ziektes en knagen aan uw voorraden en kabels. Tot slot kunnen ook duiven, schimmels en zwammen nare situaties veroorzaken. Laat in die gevallen snel onze goede opgeleide ongedierteverdelgers langskomen voor de effectieve preventie en bestrijding in Katwijk en omgeving.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding in Katwijk

Hoe zorgen wij ervoor dat het ongedierte uit uw woning of bedrijf in Katwijk verdwijnt en wegblijft? Dat begint met een telefoongesprek waarin u ons informeert over het bij u aanwezige ongedierte en uw situatie. Is het ongedierte dat veel voorkomt? Dan kunnen onze medewerkers u direct telefonisch een vrijblijvende prijsopgave geven. Nadat u een afspraak met ons heeft gemaakt, komt onze ongedierte specialist bij u langs om de situatie te inspecteren. Dat is een gratis inspectie. Op basis van deze inspectie bekijken we welke bestrijdingsmethodes en -middelen wij gaan inzetten voor de bestrijding van het ongedierte, en aansluitend ook het voorkomen van ongedierte. Wij kijken daarbij altijd of het mogelijk is om gebruik te maken van een gifvrije bestrijding en preventie van de plaag.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij bieden een echte kwaliteitsservice en komen altijd de afspraken die we met u maken na. We streven namelijk altijd naar een honderd procent klanttevredenheid. Daarnaast kunt u het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Heeft u last van ongedierte in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg? Schakel direct een professionele ongediertebestrijder in voor het tegengaan van ondere andere muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam. Bel KTT Ongediertebestrijding via 070-3975556 of mail ons viainfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij geven u direct meer informatie over de maatregelen voor de preventie van bijvoorbeeld kakkerlakken, mieren, boktor, houtworm of spinnen.

Wij nemen contact met u op!