070 - 397 55 56

KTT Ongediertebestrijding bestrijdt ongedierte Krimpenerwaard

Heeft u in Krimpenerwaard, Schoonhoven, Bergambacht, Lekkerkerk of Krimpen aan de Lek overlast van ongedierte, zoals muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken of houtworm? Dat is heel vervelend. Schakel dan de experts in van KTT Ongediertebestrijding in om ongewenste knaagdieren, insecten en houtaantasters op een adequate manier te bestrijden.

Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar een begrip op het gebied van ongediertebestrijding in Zuid-Holland. Wij helpen bedrijven en particulieren met de preventie en het verdelgen van ongedierte. Dat doen we volgens de beste methodes en met de beste materialen en middelen.

Lees hier meer over onze werkwijze. Of neem direct contact op voor het voorkomen en bestrijden van ongedierte.

Ongedierte bestrijden in Krimpenerwaard

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

U moet er toch niet aan denken: ongedierte in uw bedrijf, schuur of woning in Krimpenerwaard kan voor zeer veel ongemak zorgen. Houtaantasters, insecten en knaagdieren zorgen voor vervuiling en kunnen gevaarlijke situaties veroorzaken. Houtaantasters als de houtworm en de boktor zijn te vinden in houten balken, planken en constructies. Motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zijn zeer onsmakelijk in uw woning of pand en kunnen ziektes overdragen. Dit geldt ook voor ratten en muizen die daarbij nog aan uw voorraden en kabels kunnen knagen. Verder kunnen ook duiven, schimmel en zwam voor veel ongemak zorgen. Wilt u daarvan af? Schakel dan direct onze goed opgeleide medewerker in voor effectieve preventie en ongediertebestrijding in Krimpenerwaard en omgeving.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Voor een adequate aanpak in de bestrijding van ongedierte in uw huis of bedrijf in Krimpenerwaard, horen wij graag van u van welke plaag u last heeft. Is het een frequent voorkomend beestje? Dan kunnen wij u direct informeren over de aanpak hiervan en de bijbehorende kosten. Daarna doen wij een gratis inspectie op uw locatie om de exacte aanpak te bepalen voor het effectief verwijderen van de knaagdieren, insecten of houtaantasters. Als het mogelijk is gebruiken wij gifvrije bestrijdingsmiddelen.

De kenmerken van ons bedrijf

U kunt ervan op aan dat wij kwaliteit leveren in Krimpenerwaard en dat wij onze afspraken nakomen. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Overlast van ongedierte, zoals muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam in Krimpenerwaard? Neem voor de bestrijding hiervan contact met ons op via 070-3975556 of mail ons viainfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. U ontvangt dan van ons direct meer informatie over de preventie van bijvoorbeeld kakkerlakken, mieren, boktor, houtworm of spinnen in uw woning of pand in Krimpenerwaard en omgeving.

Wij nemen contact met u op!