070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Schiedam

Bent u woonachtig in Schiedam of omgeving? En heeft u last van muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken of houtworm in en om uw woning of bedrijfspand? Dan bent u bij KTT Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Met ruim 35 jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding zijn wij een echte expert te noemen.

Wij hebben alle kennis, ervaring, methodes en middelen in huis om het ongedierte in uw huis of kantoor te verdelgen en te weren. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Ongedierte bestrijden in Schiedam

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Ervaart u in uw woning of pand in Schiedam veel overlast van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen, vliegen of de houtworm? Dan is het verstandig om daar direct een specialist van KTT Ongediertebestrijding voor in te schakelen. Knaagdieren, insecten en houtaantasters kunnen de rust en reinheid in uw huis, schuur of pand in Schiedam flink verstoren. Zo zijn knaagdieren als ratten en muizen verantwoordelijk voor het aantasten van de voorraden, het kapot knagen van de kabels en het verspreiden van ziektes. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zorgen voor een vies huis en gevaarlijke situaties. Houtaantasters als de houtworm en boktor doen zich tegoed aan uw houten balken en constructie met onstabiele woningen, panden en schuren tot gevolg. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel en zwam veel ongemak opleveren. Laat de preventie en bestrijding daarom over aan de specialisten van ons bedrijf in ongediertebestrijding.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe is onze werkwijze bij het aanpakken van insecten, knaagdieren en houtaantasters bij u in Schiedam? Wanneer u ons opbelt, proberen wij direct een beeld te krijgen van de situatie en het ongedierte in uw woning of pand. Wanneer het gaat om veelvoorkomende ongediertebestrijding, kunnen onze medewerkers u direct voorzien van vrijblijvende prijsopgave. Daarna spreken we een moment met u af voor de gratis inspectie bij u thuis. Tijdens deze inspectie zal onze specialist het aanwezige ongedierte bekijken en een bestrijdingsplan opstellen. We bepalen welke materialen, middelen en methodes we nodig hebben voor de bestrijding en preventie. Daarna kunnen we direct aan de slag gaan. Onze specialisten zullen, indien mogelijk, gifvrij bestrijden.

De kenmerken van ons bedrijf

Bij ons kunt u terecht voor een echte kwaliteitsservice, daarnaast komen wij altijd onze afspraken na. Met onze aanpak willen wij honderd procent klanttevredenheid realiseren. Daarnaast kunt u het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wilt u onze ongediertebestrijder inschakelen voor het verdelgen van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam in Schiedam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de preventie van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Bel ons dan op 070-3975556 of benader ons viainfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij komen dan graag zo snel mogelijk bij u langs in Schiedam voor de effectieve bestrijding van houtaantasters, insecten en knaagdieren.

Wij nemen contact met u op!