070 - 397 55 56

Duiven en andere vogels verjagen

Duivenpoep tast door het salpeterzuur op de lange termijn zandsteen, stucwerk, metalen oppervlakken, hout en andere gevelmaterialen aan. Ook leiden de uitwerpselen van duiven en andere vogels tot corrosie van daken.

Niet alleen de uitwerpselen zijn vervelend, vogelnesten verstoppen regelmatig goten en afvoeren. Ook vliegen duiven regelmatig gebouwen in om voedsel en nestmaterialen te zoeken, waar bewoners en klanten veel last van hebben. De economische gevolgen van duiven overlast: Jaarlijks miljoenen euro’s schade aan gebouwen.

Vogels veroorzaken niet alleen schade aan uw gebouw, maar verspreiden ook ziektes en kunnen via hun nesten een insectenplaag veroorzaken van bijvoorbeeld teken of mijten. Daarom is het noodzakelijk doeltreffende maatregelen te nemen om de duiven te verjagen en zo te voorkomen dat ze op uw gebouw landen of nesten bouwen. KTT Ongediertebestrijding heeft voor u de oplossing om vogelwering op een professionele manier aan te pakken.

Neem bij vogelwering direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via telefoonnummer 070 – 397 55 56 of stuur ons een e-mail.

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Een greep van veel voorkomende ongedierte