070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Zwijndrecht

Woont u in Zwijndrecht en heeft u overlast van ongedierte in de gedaante van muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of kakkerlakken? Schakel direct KTT Ongediertebestrijding in.

Wij zijn al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van ongediertebestrijding en wij zorgen er met behulp van de juiste kennis, materialen en methodes voor dat ongedierte in uw bedrijfspand of woning adequaat wordt verwijderd en geweerd.

Meer weten over onze werkwijze?

Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Zwijndrecht

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte in Zwijndrecht

Woont of werkt u in Zwijndrecht en heeft u overlast door ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen, vliegen of de houtworm? Doe er dan direct wat aan. Schakel een specialist als KTT Ongediertebestrijding in voor het bestrijden van dit ongedierte. Ongedierte kan de rust en hygiëne in uw woning of pand behoorlijk verstoren. Houtaantasters als houtworm en boktor tasten soms de houten constructie of balken van een pand aan. Ratten en muizen zijn ziekteverspreiders en knagen aan uw kabels en voorraden. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zijn verantwoordelijk voor onhygiënische situaties. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel en zwam voor veel ongemak zorgen. Laat ongedierte dus niet zijn gang gaan. KTT Ongediertebestrijding heeft goed opgeleide medewerkers in huis voor de juiste bestrijding en preventie van ongedierte in Zwijndrecht.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe gaan wij te werk bij de bestrijding en preventie van knaagdieren, houtaantasters en insecten? Dat begint met uw telefoontje. Tijdens het gesprek proberen wij een beeld te krijgen van de situatie in uw kantoor of woning in het Zwijndrecht en het bij u aanwezige ongedierte. Als het om veelvoorkomende ongediertebestrijding gaat, kunnen onze medewerkers direct een prijsopgave doen. Daarna doen we een gratis inspectie. Op basis van deze inspectie bepalen we welke methodes, materialen en middelen we gebruiken voor de preventie en bestrijding. We zullen bij de bestrijding van het ongedierte zoveel mogelijk gebruik maken van gifvrije bestrijdingsmiddelen.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij streven graag naar honderd procent klanttevredenheid. Daarom hanteren wij een echte kwaliteitsservice en komen wij altijd onze afspraken na. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten in Zwijndrecht:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wilt u in Zwijndrecht onze gespecialiseerde ongedierteverdelger inschakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of wilt u meer informatie over het weren van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Benader ons dan via 070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis inspectie bij u in Zwijndrecht.

Wij nemen contact met u op!