070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Zoetermeer

Heeft u in Zoetermeer last van muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of de boktor? En wilt u dit ongedierte op effectieve wijze bestrijden met professionele hulp? Schakel dan de specialisten van KTT Ongediertebestrijding in. Wij hebben al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van ongediertebestrijding en weten in iedere situatie de juiste bestrijding toe te passen.

Wij helpen zowel particulieren als bedrijven die overlast hebben van ongedierte als bedwantsen, spinnen, kakkerlakken, ratten, muizen, duiven, houtworm, schimmel en zwam. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze bij het verdelgen van houtaantasters, insecten of knaagdieren? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Zoetermeer

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Bij overlast van ongedierte in Zoetermeer is het verstandig om direct een professional in te schakelen voor passende bestrijding. Insecten, knaagdieren en houtaantasters kunnen namelijk heel veel schade aanrichten. Zo zorgen insecten als wespen, vliegen, motten, spinnen, kakkerlakken, mieren en bedwantsen voor onhygiënische en zelfs gevaarlijke situaties. Ook kunnen zij uw eigendommen kapot maken. Houtaantasters kunnen ook heel gevaarlijk situaties veroorzaken als zij de houten balken of constructie van uw pand, schuur of woning aantasten. Knaagdieren als ratten en muizen brengen gevaarlijke ziektes met zich mee en knagen aan uw voorraden en kabels. Gelukkig kunnen wij van KTT Ongediertebestrijding het aanwezige ongedierte adequaat bestrijden door gebruik te maken van de juiste methodes, materialen en middelen.

Voorbeelden van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe pakken wij de bestrijding van mieren, motten, muizen, duiven, wespen en kakkerlakken aan in Den Zoetermeer? Het proces begint met het eerste contact met u, waarbij u ons meer informatie geeft over de situatie bij u thuis, op kantoor of in de schuur. Vervolgens doen wij een gratis inspectie bij u in Zoetermeer. Tijdens de inspectie bepalen we welke bestrijdingsmethode toegepast moet worden om het ongedierte te verdelgen. Hierbij is ook een gifvrije bestrijding mogelijk. Als het om het bestrijden van veel voorkomend ongedierte gaat, kunnen onze medewerkers u telefonisch een vrijblijvende prijsopgave geven. U weet dan direct waar u aan toe bent.

De kenmerken van ons bedrijf

Als professioneel verdelger van ongedierte gebruiken wij alleen internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten. Daarnaast hebben wij flexibele betalingstermijnen die aangepast zijn op uw budget. Schakelt u ons in voor ongediertebestrijding in Zoetermeer? Dan kunt u het volgende verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor effectieve ongediertebestrijding

Wenst u in Zoetermeer hulp van onze goed opgeleide ongediertebestrijder bij het verwijderen van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of wilt u meer weten over de preventie van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Neem dan contact met ons op via070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over het ongedierte en de situatie bij u in Zoetermeer.

Wij nemen contact met u op!

    Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring