070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Leidschendam-Voorburg

Woont u in Leidschendam-Voorburg? En heeft u in en om uw woning of pand te maken met overlast van muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken of houtworm?

Schakel dan direct de specialisten van KTT Ongediertebestrijding in voor adequate ongediertebestrijding.

Ruim 35 jaar geleden is ons bedrijf opgericht en sindsdien helpen wij bedrijven en particulieren in regio Zuid-Holland met het bestrijden van knaagdieren, houtaantasters en insecten. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Lees dan verder of neem direct contact met ons op. Wij komen dan graag bij u langs in Leidschendam of Voorburg.

Ongedierte bestrijden in Leidschendam-Voorburg

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Ongedierte kan een echte stoorzender zijn in uw woning, schuur of bedrijfspand in Leidschendam-Voorburg. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zijn niet alleen onhygiënisch, ze kunnen ook nog gevaarlijke situaties opleveren. Ditzelfde geldt voor houtaantasters als houtworm en de boktor. Deze dieren eten zich een weg door uw houten balken en constructies en kunnen uw pand, schuur of woning in Leidschendam-Voorburg instabiel maken, met alle gevolgen van dien. Ratten en muizen knagen niet alleen aan voorraden en kabels, ze kunnen ook een ernstig gezondheidsrisico betekenen. Ten slotte kunnen duiven, schimmel en zwam ook veel overlast veroorzaken. Wilt u ervoor zorgen dat dit ongedierte verleden tijd is in Leidschendam-Voorburg? Dan doet u er goed aan om onze goed opgeleide medewerkers in te schakelen voor effectieve preventie en bestrijding.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Welke werkwijze passen wij toe bij het verdelgen van knaagdieren, insecten en houtaantasters in uw woning of pand in Leidschendam-Voorburg? Nadat u telefonisch contact met ons heeft opgenomen, willen wij eerst meer te weten komen over de situatie en het aanwezige ongedierte. Bij veelvoorkomende ongediertebestrijding kunnen onze medewerkers per telefoon een vrijblijvende offerte geven. Vervolgens zal er een inspectie plaatsvinden bij uw huis of kantoor. Op basis van deze inspectie bepalen we welke methodes, middelen en materialen we zullen gebruiken bij de preventie en verdelging. De bestrijding kan in de meeste gevallen ook helemaal gifvrij worden uitgevoerd.

De kenmerken van ons bedrijf

Bij ons kunt u terecht voor een echte kwaliteitsservice, daarnaast komen wij altijd onze afspraken na. Met onze aanpak willen wij honderd procent klanttevredenheid realiseren. Daarnaast kunt u het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wenst u onze ongedierteverdelger in te schakelen voor het verwijderen van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam in Leidschendam-Voorburg? Of wilt u meer te weten komen over de preventie van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Benader dan onze specialisten via telefoonnummer 070-3975556 of benader ons viainfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij komen dan graag zo snel mogelijk bij u langs in Leidschendam-Voorburg voor de effectieve bestrijding van houtaantasters, insecten en knaagdieren.

Wij nemen contact met u op!