070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in het Westland

Woont u in de regio Westland en ervaart u overlast van ongedierte? Heeft u in De Lier, ‘s Gravenzande, Monster, Naaldwijk of Wateringen muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of kakkerlakken gesignaleerd? Schakel dan direct KTT Ongediertebestrijding in.

Wij zijn al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van ongediertebestrijding. Wij zorgen er met behulp van de juiste kennis, materialen en methodes voor dat het ongedierte in uw bedrijfspand of woning op adequate wijze wordt geweerd en verwijderd.

Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in het Westland

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Wanneer u in uw woning, schuur of pand overlast ervaart van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen, vliegen of de houtworm, is het verstandig om direct een specialist als KTT Ongediertebestrijding in te schakelen voor de bestrijding van dit ongedierte. Ze kunnen de rust en hygiëne in uw woning of pand namelijk behoorlijk verstoren. Houtaantasters als de houtworm en boktor zorgen bijvoorbeeld voor onstabiele huizen en panden door de houten constructie of balken aan te tasten. Ratten en muizen zijn ziekteverspreiders en knagen aan uw kabels en voorraden. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zijn verantwoordelijk voor onhygiënische en zelfs gevaarlijke situaties. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel en zwam voor veel ongemak zorgen. Laat het ongedierte dus niet zijn gang gaan, maar benader direct onze goed opgeleide medewerkers in voor de juiste bestrijding en preventie in het Westland.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe gaan wij te werk bij de bestrijding en preventie van knaagdieren, houtaantasters en insecten? Het begint met het eerste telefoongesprek. Tijdens het gesprek proberen wij een beeld te krijgen van de situatie in uw kantoor of woning in het Westland en het aanwezige ongedierte. Wanneer het om veelvoorkomende ongediertebestrijding gaat, kunnen onze medewerkers telefonisch direct een prijsopgave geven. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Na het telefoongesprek is het tijd voor een gratis inspectie in uw pand of woning in het Westland. Op basis van deze inspectie bepalen we welke methodes, materialen en middelen we gaan gebruiken voor de preventie en bestrijding. We zullen bij de bestrijding zoveel mogelijk gebruik maken van gifvrije bestrijdingsmiddelen.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij willen graag honderd procent klanttevredenheid onder onze klanten realiseren. Daarom hanteren wij een echte kwaliteitsservice en zullen wij altijd onze afspraken nakomen. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten in het Westland:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wenst u in het Westland onze gespecialiseerde ongedierteverdelger in te schakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of wilt u meer informatie over het weren van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Benader ons dan via 070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis inspectie bij u in het Westland.

Wij nemen contact met u op!