070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Rotterdam

Zoekt u in Rotterdam of omgeving een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in ongediertebestrijding? Dan bent u bij KTT Ongediertebestrijding aan het juiste adres. Ruim 30 jaar geleden is ons bedrijf opgericht en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een van de belangrijke en meest vertrouwde dienstverleners op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie in Zuid-Holland.

Heeft u als bedrijf u in Rotterdam last heeft van ratten, muizen of houtworm? Of wilt u als particulier wespen, vliegen, motten, spinnen of bedwantsen uit uw huis laten verwijderen? Wij staan voor u klaar met de juiste hulp. Wilt u meer weten over onze aanpak als verdelger van spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, mieren, muizen, ratten of duiven? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Rotterdam

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast door ongedierte

Ongedierte kan voor ontzettend veel overlast zorgen in uw woning of bedrijf in Rotterdam. Denk aan vervelende insecten als wespen, vliegen, motten, spinnen, kakkerlakken, mieren, of bedwantsen. De insecten zorgen voor onhygiënische of, soms zelfs gevaarlijke, situaties en tasten uw eigendommen aan. Ook knaagdieren als muizen en ratten zijn zeer ongewenst. Ze knagen niet alleen aan uw voorraden en kabels, maar kunnen ook gevaarlijke ziektes met zich meedragen. Het is dus van groot belang dat deze knaagdieren op adequate wijze worden aangepakt. Ook duiven, houtworm, boktor, schimmel en zwam dienen in sommige situaties professioneel bestreden te worden. Gelukkig kunt u bij overlast van ongedierte direct onze professionele, goed getrainde inspecteurs en servicemedewerkers inschakelen voor een effectieve bestrijding hiervan.

Een greep van veelvoorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe pakken wij de bestrijding van mieren, motten, muizen, duiven, wespen en kakkerlakken precies aan in Rotterdam? Voordat wij daadwerkelijke aan de slag gaan met het bestrijden van knaagdieren, insecten of houtaantasters, inspecteren wij eerst de situatie bij u in Rotterdam. Dat is een gratis inspectie. Wij kunnen dan direct bekijken welke bestrijdingsmethode past bij uw situatie. Waar mogelijk passen wij een gifvrije bestrijding toe. Wanneer het gaat om het bestrijden van de meest voorkomende ongedierte, dan kunnen onze medewerkers u telefonische een vrijblijvende prijsopgave geven. U weet dan direct waar u aan toe bent.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij maken alleen gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten. Daarnaast hebben wij flexibele betalingstermijnen die aangepast zijn op uw budget. Wanneer u ons in Rotterdam inschakelt voor effectieve ongediertebestrijding, kunt u daarnaast het volgende verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor effectieve ongediertebestrijding

Schakel een professionele verdelger in Rotterdam in voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel, zwam. Of wil u meer weten over onze aanpak bij de bestrijding van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken , zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070-3975556 of ons per e-mail benaderen info@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij komen dan zo snel mogelijk bij u langs voor het effectief bestrijden van ongedierte in en om uw woning of kantoor in Rotterdam.

Wij nemen contact met u op!