070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bent u in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel op zoek naar een professionele ongediertebestrijder? Maak dan kennis met de specialisten van KTT Ongediertebestrijder.

Ons bedrijf is ruim 35 jaar geleden opgericht en sindsdien zijn wij een belangrijke speler op het gebied van ongediertebestrijding in regio Zuid-Holland.

Wij helpen bedrijven en particulieren met het bestrijden van onder andere muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken en houtworm.

Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Nieuwerkerk aan den IJssel

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte in Nieuwerkerk aan den IJssel

De aanwezigheid van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen, vliegen of houtworm in uw woning of bedrijf veroorzaakt vaak veel overlast. Om weer rust en reinheid terug te krijgen in uw woning of bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel, is het verstandig om een specialist in ongediertebestrijding in te schakelen. Instabiele huizen en bedrijfspanden worden bijvoorbeeld veroorzaakt door houtworm en boktor die de houten balken en constructies aantasten. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zorgen voor onhygiënische en soms zelfs gevaarlijke situaties. Knaagdieren zorgen voor overlast in de vorm van aangevreten voorraden, kapotte kabels en de verspreiding van ziektes. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel en zwam voor hinder zorgen. Gelukkig zorgen onze goed opgeleide werknemers ervoor dat dit ongedierte op adequate wijze wordt verwijderd en geweerd uit uw woning of pand in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe pakken wij de bestrijding van knaagdieren, houtaantasters en insecten aan? Onze gecertificeerde specialisten hebben alle kennis en vaardigheden in huis om ongedierte te verwijderen en te weren. De aanpak begint met een telefoongesprek waarin u ons informeert over het ongedierte en de situatie bij u in Nieuwerkerk aan den IJssel. Gaat het om veelvoorkomende ongediertebestrijding? Dan ontvangt van onze medewerkers telefonisch een prijsopgave. Vervolgens komen wij bij u langs voor een gratis inspectie door onze specialist. Op basis van deze inspectie wordt bepaald welke bestrijdingsmethode en middelen zullen worden toegepast. Wij zullen waar mogelijk gifvrije bestrijding gebruiken.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij bieden een echte kwaliteitsservice en komen onze afspraken altijd na. Op deze manier proberen wij honderd procent klanttevredenheid te realiseren. Daarnaast kunt u het volgende verwachten wanneer u onze specialisten in Nieuwerkerk aan den IJssel inschakelt:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wilt u in de regio Nieuwerkerk aan den IJssel, Moerkappelle, Moordrecht en Zevenhuizen onze ongedierteverdelger inschakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de preventie van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Bel ons dan via 070-3975556 of stuur een e-mail naar info@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis inspectie.

Wij nemen contact met u op!