070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Barendrecht

Ervaart u in Barendrecht overlast van ongedierte als muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of kakkerlakken?

Specialist in ongediertebestrijding, KTT Ongediertebestrijding, helpt u graag met de effectieve verdelging van het aanwezige ongedierte. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring en weten in iedere situatie de juiste aanpak te vinden voor de bestrijding en preventie van ongedierte.

Wilt u meer weten over onze ongediertebestrijding bij bedrijven en particulieren? Dan kunt u contact met ons opnemen en direct een afspraak maken.

Ongedierte bestrijden in Barendrecht

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte in Barendrecht

Heeft u in woning, schuur of bedrijfspand overlast van van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen of vliegen? Schakel dan direct onze ongediertebestrijders in voor de bestrijding en preventie van deze knaagdieren, houtaantasters of insecten. Houtaantasters als de houtworm of boktor kunnen de stabiliteit van uw pand in gevaar brengen door de houten constructie of balken aan te tasten. Knaagdieren als ratten en muizen knagen aan uw voorraden en kabels en kunnen ziektes met zich meebrengen. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren kunnen zorgen voor onhygiënische situaties. KTT Ongediertebestrijding helpt u met de preventie en bestrijding van dit ongedierte. Heeft u in Barendrecht last van duiven, schimmel en zwam? Ook dan kunt u rekenen op de adequate hulp van ons goed opgeleide personeel.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Wat is onze werkwijze bij het bestrijden en weren van ongedierte? Het proces begint tijdens een eerste telefoongesprek waarin u ons meer vertelt over het aanwezige ongedierte en de situatie in Barendrecht. Wij kunnen dan direct een beeld schetsen over de benodigde bestrijding in uw pand of huis. Gaat het om veelvoorkomende ongediertebestrijding? Dan kunnen onze medewerkers direct telefonisch een prijsopgave geven. Vervolgens doen we een inspectie bij u in Barendrecht. Aan de hand van deze inspectie kan onze specialist bepalen welke methodes, middelen en materialen nodig zijn voor het bestrijden en weren van de knaagdieren, houtaantasters of insecten. Wij zullen doen wij dat volgens een gifvrije methode.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij streven altijd naar honderd procent klanttevredenheid. Wij komen dan ook altijd onze afspraken na en bieden u de beste service. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten in Barendrecht:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wilt u in Barendrecht en Smitshoek hulp van onze specialist bij het verdelgen van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het weren van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 070-3975556 of een e-mail sturen naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis inspectie.

Wij nemen contact met u op!