070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in het Gouda

Bent u in regio Gouda op zoek naar een specialist op het gebied van ongediertebestrijding? Maak dan kennis met KTT Ongediertebestrijding.

Al meer dan 35 jaar staan wij klaar voor bedrijven en particulieren die overlast hebben van muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken of houtworm.

Door onze ervaring en kennis zijn wij in staat om in iedere situatie een passende preventie en bestrijding toe te passen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak? Dan kunt u verder lezen of direct contact met ons opnemen.

Ongedierte bestrijden in Gouda

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

De aanwezigheid van ongedierte in en om uw woning of pand in Gouda kan een aanslag zijn op de rust en reinheid van het gebouw en uw leefomgeving. Insecten zijn bijvoorbeeld verantwoordelijk voor vervuiling en het creëren van gevaarlijke situaties. Ditzelfde geldt voor houtaantasters als de houtworm en boktor. Houtaantasters banen zich een weg door uw houten balken en constructies en kunnen zo voor zeer gevaarlijke situaties zorgen. Knaagdieren als ratten en muizen knagen aan kabels en uw voorraad en kunnen ook een ernstig gezondheidsrisico veroorzaken. Ten slotte kunnen ook duiven, schimmel en zwam voor onaangename situaties zorgen. Het is daarom zeer aan te raden om bij overlast van ongedierte direct onze goed opgeleide medewerkers in te schakelen in Gouda. Wij zorgen voor adequate preventie en ongediertebestrijding.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe pakken wij de bestrijding van de knaagdieren, insecten en houtaantasters precies aan? Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, ontvangen wij eerst graag meer informatie over de situatie. Wanneer het gaat om veelvoorkomende ongediertebestrijding, kunnen onze medewerkers direct een vrijblijvende prijsopgave geven. Vervolgens zal er een inspectie plaatsvinden bij u thuis of op kantoor in Gouda. Tijdens deze inspectie zullen wij vaststellen welke materialen, methodes en middelen zullen worden toegepast voor de preventie en verdelging van het ongedierte. In de meeste situaties is het ook mogelijk om het ongedierte gifvrij te bestrijden.

De kenmerken van ons bedrijf

Bij ons kunt u terecht voor een echte kwaliteitsservice, daarnaast komen wij altijd onze afspraken na. Met onze aanpak willen wij honderd procent klanttevredenheid realiseren. Daarnaast kunt u het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wilt u onze gespecialiseerde ongedierteverdelger inschakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam in Gouda? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 070-3975556 of benader ons viainfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. U kunt dan direct meer informatie aanvragen over de preventie van bijvoorbeeld kakkerlakken, mieren, boktor, houtworm of spinnen in Gouda.

Wij nemen contact met u op!