070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Vlaardingen

Zoekt u in de omgeving van Vlaardingen een expert op het gebied van ongediertebestrijding? Dan zit u helemaal goed bij KTT Ongediertebestrijding.

Ruim 35 jaar geleden zijn wij gestart met ons bedrijf in het professioneel verdelgen van ongedierte als muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken of houtworm. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een belangrijke speler in regio Zuid-Holland.

Wij helpen bedrijven en particulieren met onze kennis, ervaring en middelen voor het bestrijden van knaagdieren, houtaantasters en insecten. Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u verder lezen of contact met ons opnemen.

Ongedierte bestrijden in Vlaardingen

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Heeft u in uw woning of bedrijfspand ongedierte gesignaleerd? Dan is het verstandig om direct onze gespecialiseerd ongediertebestrijders in te schakelen voor de juiste hulp. Ongedierte kan namelijk voor heel veel onrust en vervuiling zorgen in uw pand. Denk aan houtaantasters zoals de houtworm en boktor. Deze dieren doen zich tegoed aan uw houten balken, planken en constructie. Dit kan zeer gevaarlijke situaties opleveren. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren vallen bezoekers en bewoners lastig, daarnaast zorgen zij voor veel vervuiling. Knaagdieren als ratten en muizen verspreiden gevaarlijke ziektes en knagen aan uw voorraden en kabels. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel en zwam nare situaties veroorzaken. Laat daarom snel onze goede opgeleide ongedierteverdelger langskomen voor de effectieve preventie en bestrijding in Vlaardingen.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe zorgen wij ervoor dat het ongedierte uit uw woning of pand in Vlaardingen verdwijnt en wegblijft? Het begint allemaal met het telefoongesprek waarin u ons meer informatie geeft over het aanwezige ongedierte en de situatie in Vlaardingen. Gaat het om veelvoorkomende ongediertebestrijding? Dan kunnen onze medewerkers direct telefonisch een vrijblijvende prijsopgave geven. Nadat u een afspraak met ons heeft gemaakt, komt onze ongediertespecialist langs om de situatie te inspecteren. Op basis van deze inspectie kunnen wij bepalen welke bestrijdingsmethodes en middelen wij moeten gebruiken voor de preventie en bestrijding van het ongedierte. Wij zullen waar mogelijk gebruik maken van gifvrije bestrijding.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij bieden een echte kwaliteitsservice, daarnaast komen wij altijd onze afspraken na. Met deze werkwijze willen wij honderd procent klanttevredenheid realiseren. Daarnaast kunt u het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wenst u onze ongedierteverdelger in te schakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam in Vlaardingen? Benader ons dan via 070-3975556 of mail ons viainfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij geven u dan direct meer informatie over de maatregelen voor de preventie van bijvoorbeeld kakkerlakken, mieren, boktor, houtworm of spinnen in Vlaardingen.

Wij nemen contact met u op!