070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Leiden

Bent u in de omgeving van Leiden op zoek naar een professionele ongediertebestrijder? Een bedrijf dat op effectieve wijze de aanwezige muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of kakkerlakken kan verdelgen? Neem dan contact op met de specialisten van KTT Ongediertebestrijding. Met ruim 35 jaar ervaring zijn wij expert op het gebied van ongediertebestrijding.

Of het nu gaat om bedwantsen, spinnen, kakkerlakken of ratten in een bedrijf, of muizen, duiven, houtworm, schimmel en zwam die overlast veroorzaken in een woonhuis; wij kunnen in iedere situatie het ongedierte op de juiste manier verwijderen. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze en de preventie van ongedierte? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Leiden

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Overlast van ongedierte kan overal voorkomen, of het nu een kantoor is of een particulier woonhuis is; ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen en vliegen vinden overal hun weg. Om het ongedierte uit uw woning of pand in Leiden te kunnen verwijderen, is het verstandig om een professionele ongediertebestrijder in te schakelen. Houtaantasters als de boktor en houtworm kunnen namelijk voor levensgevaarlijke situaties zorgen. Zij kunnen de houten balken of constructie van een gebouw aan te tasten. Insecten als wespen, vliegen, motten, spinnen, kakkerlakken, mieren en bedwantsen zijn onhygiënisch en kunnen daardoor voor gevaarlijke situaties zorgen. Dit geldt ook voor knaagdieren als muizen en ratten die aan voorraden en kabels knagen en gevaarlijke ziektes met zich meedragen. Tot slot kunnen duiven, schimmel en zwam ook voor overlast zorgen. Gelukkig weten wij van KTT Ongediertebestrijding in iedere situatie op de juiste manier te handelen.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Wanneer u contact met ons opneemt, proberen wij direct een beeld te vormen van uw situatie in Leiden. Om welk ongedierte gaat het? En waar bevinden zij zich? Wanneer het om een veelvoorkomende ongediertebestrijding gaat, kunnen onze medewerkers u telefonisch een vrijblijvende prijsopgave geven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Na het telefoongesprek komen wij een gratis inspectie uitvoeren. Tijdens deze inspectie zal onze specialist bepalen welke bestrijdingsmethode of middel zal worden toegepast. Waar mogelijk zullen wij een gifvrije methode gebruiken.

De kenmerken van ons bedrijf

Bij ons werk als professioneel ongedierteverdelger vinden wij het belangrijk om alleen internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten te gebruiken. U heeft daarnaast de mogelijkheid om op een flexibele manier in termijnen te betalen. Tevens kunt u in Leiden het volgende verwachten wanneer u ons inschakelt:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor effectieve ongediertebestrijding

Wilt u in Leiden onze professionele ongedierteverdelger inschakelen voor het bestrijden van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze werkwijze bij de bestrijding van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Neem dan contact met ons op via 070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw situatie in Leiden.

Wij nemen contact met u op!