070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Capelle aan den IJssel

Heeft u in Capelle aan den IJssel overlast van muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken of houtworm? Wilt u deze knaagdieren, insecten en houtaantasters op adequate manier laten verwijderen?

Schakel dan de experts in van KTT Ongediertebestrijding in. Al meer dan 35 jaar zijn wij een begrip op het gebied van ongediertebestrijding in regio Zuid-Holland.

Wij helpen bedrijven en particulieren met de preventie en verdelging van ongedierte. Hierbij wij maken wij gebruik van de beste methodes, materialen en middelen. Lees verder als u meer te weten wilt komen over onze werkwijze of neem direct contact met ons op.

Ongedierte bestrijden in Capelle aan den IJssel

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

De aanwezigheid van ongedierte in uw bedrijfspand, schuur of woning in Capelle aan den IJssel kan voor zeer veel ongemak zorgen. Houtaantasters, insecten en knaagdieren zorgen niet alleen voor vervuiling, maar kunnen ook gevaarlijke situaties teweeg brengen. Houtaantasters als de houtworm en boktor zijn te vinden in houten balken, planken en constructies. Uw woning, schuur of pand kan door hun toedoen instabiel worden met alle gevolgen van dien. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zijn zeer onsmakelijk in uw woning of pand, daarnaast kunnen zij ook nog gevaarlijke situaties veroorzaken. Dit geldt ook voor knaagdieren als ratten en muizen. Zij vormen een hoog gezondheidsrisico omdat zij gevaarlijke ziektes met zich mee kunnen dragen. Tevens knagen zij aan uw voorraden en kabels. Ten slotte kunnen duiven, schimmel en zwam ook veel ongemak veroorzaken. Heeft u last van dit ongedierte? Schakel dan direct onze goed opgeleide medewerker in voor effectieve preventie en ongediertebestrijding in Capelle aan den IJssel.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Wat is onze werkwijze bij het weren en bestrijden van ongedierte in Capelle aan den IJssel? Wanneer u telefonisch contact met ons opneemt, ontvangen wij graag eerst meer informatie over het aanwezige ongedierte en de situatie in het pand of de woning. Bij veelvoorkomende ongediertebestrijding kunt u direct een heldere prijsopgave ontvangen van onze medewerker. Na het telefoongesprek volgt een inspectie bij u thuis in Capelle aan den IJssel. Tijdens deze inspectie kunnen wij vaststellen welke methode en middelen moeten worden toegepast voor het effectief verwijderen van de knaagdieren, insecten of houtaantasters. Wij zullen indien mogelijk gebruik maken van gifvrije bestrijding.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij bieden een echte kwaliteitsservice, daarnaast komen wij altijd onze afspraken na. Met deze werkwijze willen wij honderd procent klanttevredenheid realiseren. Daarnaast kunt u in Capelle aan den IJssel het volgende bij ons verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wilt u onze ongediertebestrijder inschakelen voor het verdelgen van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam in Capelle aan den IJssel? Neem dan contact met ons op via 070-3975556 of mail ons viainfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. U ontvangt dan van ons direct meer informatie over de preventie van bijvoorbeeld kakkerlakken, mieren, boktor, houtworm of spinnen in uw woning of pand in Capelle aan den IJssel.

Wij nemen contact met u op!