070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Hellevoetsluis

Bent u in Hellevoetsluis of omgeving op zoek naar een professionele ongedierteverdelger die op effectieve wijze muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of kakkerlakken voor u kan bestrijden? Bel dan KTT Ongediertebestrijding.

Wij zijn in 35 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste specialisten in ongediertebestrijding in Zuid-Holland.

Wij helpen bedrijven en particulieren met het bestrijden van ongewenste insecten, knaagdieren en houtaantasters.

Wilt u meer informatie over de aanpak van onze gespecialiseerde medewerkers? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Hellevoetsluis

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte in Hellevoetsluis

Heeft u last van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen of vliegen in uw bedrijf of woning in Hellevoetsluis? Dan is het verstandig om direct een ongediertebestrijder in te schakelen voor het aanpakken van de knaagdieren, houtaantasters en insecten. Ongedierte kan een bedreiging vormen voor uw werk of voor uw woongenot. Insecten zorgen bijvoorbeeld voor gevaarlijke en onhygiënische situaties. Ook houtaantasters als de boktor en houtworm kunnen een grote bedreiging zijn voor de houten balken en constructie van een pand. Knaagdieren als ratten en muizen knagen aan uw voorraden en kabels en kunnen gevaarlijke ziektes verspreiden. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel of zwam voor veel overlast zorgen. Schakel onze specialisten in voor een passende bestrijding van het ongedierte in de omgeving van Hellevoetsluis.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe pakken wij de bestrijding van het ongedierte in Hellevoetsluis aan? Dat begint met het eerste telefooncontact met onze specialist. U vertelt ons meer over de situatie en het aanwezige ongedierte. Wij maken een inschatting van de werkzaamheden. En als het gaat om veel voorkomende ongediertebestrijding, kunnen wij u telefonisch een vrijblijvende offerte geven. Vervolgens doen wij een gratis inspectie, waarbij onze specialist uw woning of bedrijf controleert op ongedierte. Aan de hand hiervan bepalen we welke materialen, methodes en middelen wij gaan inzetten voor de bestrijding en preventie van het ongedierte. Wij zullen waar mogelijk een gifvrije methode gebruiken.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij vinden het heel belangrijk om een goede relatie met onze klanten te onderhouden. Wij zullen dan ook altijd onze afspraken nakomen en honderd procent klanttevredenheid proberen te verwezenlijken. Tevens kunt u het volgende bij ons verwachten in Hellevoetsluis:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor effectieve ongediertebestrijding

Wilt u in in Hellevoetsluis en omgeving de hulp inroepen van onze ongedierteverdelger bij het bestrijden van de aanwezige muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij het weren van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Bel ons dan via 070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. KTT-ongediertebestrijding helpt u van uw ongedierte af in Hellevoetsluis en omgeving.

Wij nemen contact met u op!