070 - 397 55 56

Schimmels en zwammen onwenselijk in huis

Het ontstaan van schimmels en zwammen is vaak het gevolg van een te hoge luchtvochtigheid en slechte ventilatie. Badkamers, Keukens, kruipruimtes en kelders zijn vaak extra gevoelig voor het ontstaan van een uitbraak. De consequenties kunnen verstrekkend zijn en zijn direct een bedreiging van uw gezondheid. Sporen die worden uitgescheiden hebben drastische gevolgen voor de luchtkwaliteit en wanneer deze in uw lucht en longstelsel komen kunnen allergische reacties of ontstekingen ontstaan. Bij aanraking kunnen ook diverse reacties optreden en is daarom ook niet aan te raden. Verder tasten schimmels en zwammen constructies en wanden aan. Met een goede voorbereiding zijn kleine uitbraken zelf op te lossen maar wees behoedzaam met chloor gezien de dampen erg schadelijk en giftig kunnen zijn.

Aan te raden valt om dit aan een professional over te laten die naast schoonmaak ook maatregelen kan treffen om nieuwe uitbraken te voorkomen. KTT Ongediertebestrijding heeft de kennis en ervaring in huis om schimmels en zwammen effectief te bestrijden met langdurige resultaten. Bel ons dus snel en geef schimmels een zwammen in uw pand geen enkele kans! Bel ons op: 070-3975556.

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

De bestrijding van schimmels en zwammen

KTT Ongediertebestrijding heeft specifieke kennis en ervaring in huis omtrent huisschimmels en -zwammen. Afhankelijk van de ernst van de situatie en het type nemen wij de juiste maatregelen om uw veiligheid te waarborgen. Zo zijn onze specialisten voorzien van relevante trainingen om u van deskundig advies te kunnen voorzien en om op veilige wijze tot actie over te gaan. Vraag naar een kostenindicatie of maak een afspraak voor inspectie bij KTT Ongediertebestrijding.

Een vertrouwde expert met jarenlange ervaring

Naast een veilige afhandeling van uw situatie kunt u bij ons rekenen op het volgende:

  • Meer dan 30 jaar ervaring!
  • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
  • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
  • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
  • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Schakel snel KTT Ongediertebestrijding in bij constatering van schimmels en zwammen

Voor vrijblijvend advies, een grondige inspectie en een effectieve aanpak zit u bij KTT Ongediertebestrijding goed. Maak daarom snel een afspraak via 070-3975556 of benader ons per mail info@ktt-ongediertebestrijding.nl. Voorkom gezondheidsproblemen of een aangetast huis. KTT Ongediertebestrijding weet raad met uw schimmels en zwammen.

Wij nemen contact met u op!

    Een greep van veel voorkomende ongedierte