070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Alphen aan den Rijn

Ervaart u in regio Alphen aan den Rijn overlast van ongedierte als muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of kakkerlakken? Dan wil de specialist in ongediertebestrijding, KTT Ongediertebestrijding, u graag helpen met de effectieve verdelging van het aanwezige ongedierte.

Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het vak en weten in iedere situatie de juiste aanpak te vinden voor de bestrijding en preventie van ongedierte.

Wilt u meer te weten komen over onze ongediertebestrijding bij bedrijven en particulieren? Dan kunt u contact met ons opnemen en direct een afspraak maken.

Ongedierte bestrijden in Alphen aan den Rijn

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Heeft u in woning, schuur of bedrijfspand de aanwezigheid van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen of vliegen gesignaleerd? Schakel dan onze ongediertebestrijders in voor de bestrijding en preventie van deze knaagdieren, houtaantasters of insecten. Houtaantasters als de houtworm of boktor kunnen de stabiliteit van uw pand in gevaar brengen door de houten constructie of balken aan te tasten. Knaagdieren als ratten en muizen knagen aan uw voorraden en kabels en kunnen ziektes met zich meebrengen. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zorgen voor onhygiënische en zelfs gevaarlijke situaties. KTT Ongediertebestrijding kan u helpen met de preventie en bestrijding van dit ongedierte. Heeft u in Alphen aan den Rijn last van duiven, schimmel en zwam? Ook dan kunt u rekenen op de adequate hulp van ons goed opgeleide personeel.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Wat is onze werkwijze bij het bestrijden en weren van ongedierte? Het proces begint tijdens een eerste telefoongesprek waarin u ons meer vertelt over het aanwezige ongedierte en de situatie in Alphen aan den Rijn. Na aanleiding van dit gesprek kunnen wij direct een beeld schetsen van de benodigde bestrijding in uw pand of huis. Gaat het om veelvoorkomende ongediertebestrijding? Dan kunnen onze medewerkers direct telefonisch een prijsopgave geven. U heeft dan gelijk duidelijkheid over de prijs. Vervolgens is het tijd voor een inspectie bij u in Alphen aan den Rijn. Aan de hand van deze inspectie kan onze specialist bepalen welke methodes, middelen en materialen nodig zijn voor het bestrijden en weren van de knaagdieren, houtaantasters of insecten. Wij zullen waar mogelijk ook een gifvrije methode toepassen.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij doen er alles aan om een honderd procent klanttevredenheid te realiseren. Wij zullen daarom altijd onze afspraken nakomen en onze klanten helpen met een echte kwaliteitsservice. Tevens kunt u het volgende van ons verwachten in Alphen aan den Rijn:

 • Meer dan 35 jaar ervaring
 • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
 • Geen voorrijkosten
 • Eerlijke prijzen
 • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Wilt u in Alphen aan de Rijn hulp van onze specialist bij het verdelgen van muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of heeft u behoefte aan meer informatie over het weren van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 070-3975556 of een e-mail sturen naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij maken dan zo snel mogelijk een afspraak voor een gratis inspectie bij u in Alphen aan den Rijn.

Wij nemen contact met u op!

  Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

  HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

  NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

  Vraag een vrijblijvende offerte aan