070 - 397 55 56

KTT Ongediertebestrijding: de specialist in Lansingerland

Heeft u in Lansingerland, Bergschenhoek, Berkel, Rodenrijs of Bleiswijk overlast van ongedierte, zoals muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken of houtworm? Wilt u deze ongewenste knaagdieren, insecten en houtaantasters op adequate manier bestrijden? Schakel dan de experts in van KTT Ongediertebestrijding in.

Ons bedrijf is al meer dan 35 jaar een begrip op het gebied van ongediertebestrijding in de regio Zuid-Holland. Wij helpen bedrijven en particulieren met de preventie en het verdelgen van ongedierte. Wij maken gebruik van de beste methodes, materialen en middelen.

U leest hier meer over onze werkwijze. Maar u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie over het voorkomen en bestrijden van ongedierte.

Ongedierte bestrijden in Lansingerland

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Ongedierte in uw bedrijf, schuur of woning in Lansingerland kan voor zeer veel ongemak zorgen. Houtaantasters, insecten en knaagdieren zorgen niet alleen voor vervuiling, maar kunnen ook gevaarlijke situaties teweeg brengen. Houtaantasters als de houtworm en de boktor zijn te vinden in houten balken, planken en constructies. Insecten als motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zijn zeer onsmakelijk in uw woning of pand en kunnen ziektes met zich meedragen. Dit geldt ook voor ratten en muizen. Deze beestjes kunnen ook nog aan uw voorraden en kabels knagen. En ten slotte kunnen duiven, schimmel en zwam ook voor veel ongemak zorgen. Heeft u last van dit ongedierte? Schakel dan direct onze goed opgeleide medewerker in voor effectieve preventie en ongediertebestrijding in Lansingerland en omgeving.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe weren en bestrijden wij ongedierte in Lansingerland? Dat vertellen we u graag. Wij ontvangen graag eerst meer informatie over het aanwezige ongedierte in uw situatie. Is het een frequent voorkomend beestje? Dan kunnen wij u direct informeren over de aanpak en de kosten. Daarna doen wij een gratis inspectie op uw locatie om de exacte aanpak te bepalen voor het effectief verwijderen van de knaagdieren, insecten of houtaantasters. Wij zullen indien mogelijk gebruik maken van gifvrije bestrijding.

De kenmerken van ons bedrijf

U kunt ervan op aan dat wij kwaliteit leveren en dat wij onze afspraken nakomen. Daarnaast kunt u in Lansingerland het volgende van ons verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Heeft u in Lansingerland last van ongedierte, zoals muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Neem voor de bestrijding hiervan contact met ons op via 070-3975556 of mail ons viainfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. U ontvangt dan van ons direct meer informatie over de preventie van bijvoorbeeld kakkerlakken, mieren, boktor, houtworm of spinnen in uw woning of pand in Lansingerland en omgeving.

Wij nemen contact met u op!