070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Goeree-Overflakkee

Bent u in Goeree-Overflakkee, Middelharnis, Ouddorp, Dirksland of omgeving op zoek naar een professionele ongedierteverdelger die op effectieve wijze muizen, motten, mieren, vliegen, ratten of kakkerlakken voor u kan bestrijden? Bel dan KTT Ongediertebestrijding.

Wij zijn in 35 jaar uitgegroeid tot één van de belangrijkste specialisten in ongediertebestrijding in Zuid-Holland. Wij helpen zowel bedrijven als particulieren met het bestrijden van ongewenste insecten, knaagdieren en houtaantasters. Wilt u meer informatie over de aanpak van onze goed opgeleide medewerkers? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak.

Ongedierte bestrijden in Goeree-Overflakkee

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte in Goeree-Overflakkee

Heeft u last van ratten, muizen, mieren, wespen, bedwantsen of vliegen? Dan is het verstandig om direct een ongediertebestrijder in te schakelen voor het aanpakken van de knaagdieren, houtaantasters en insecten. Ongedierte kan een bedreiging vormen voor uw werk of woonrust. Insecten zorgen bijvoorbeeld voor gevaarlijke en onhygiënische situaties. Ook houtaantasters als de boktor en houtworm kunnen een grote bedreiging vormen voor de houten balken en constructie van een pand. Knaagdieren als ratten en muizen zijn niet alleen vies, ze knagen ook aan uw voorraden, kabels en kunnen gevaarlijke ziektes verspreiden. Tot slot kunnen ook duiven, schimmel of zwam voor veel overlast zorgen. Schakel dan onze specialisten in voor een passende bestrijding van het ongedierte in de omgeving van Goeree-Overflakkee.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Hoe pakken wij de bestrijding van het ongedierte in Goeree-Overflakkee aan? Het begint met het eerste telefooncontact met onze specialist. U vertelt ons meer over de situatie en het aanwezige ongedierte. Wij maken dan een inschatting van de werkzaamheden. Als het gaat om veel voorkomende ongediertebestrijding, kunnen wij u telefonisch een vrijblijvende offerte geven. Vervolgens doen wij een gratis inspectie, waarbij onze specialist uw woning of pand controleert op ongedierte. Aan de hand hiervan bepalen we welke materialen, methodes en middelen wij gaan inzetten voor de bestrijding en preventie van het ongedierte. Wij zullen waar mogelijk een gifvrije methode gebruiken.

De kenmerken van ons bedrijf

Wij vinden het heel belangrijk om een goede relatie met onze klanten te onderhouden. Wij zullen dan ook altijd onze afspraken nakomen en honderd procent klanttevredenheid proberen te verwezenlijken. Tevens kunt u het volgende bij ons verwachten in Goeree-Overflakkee.

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor effectieve ongediertebestrijding

Wenst u in Goeree-Overflakkee de hulp van onze ongedierteverdelger bij het bestrijden van de aanwezige muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij het weren van wespen, vliegen, motten, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen of mieren? Bel ons dan via 070-3975556 of stuur een e-mail naarinfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij werken onder andere in Goeree-Overflakkee, Middelharnis, Ouddorp en Dirksland.

Wij nemen contact met u op!