070 - 397 55 56

Uw specialist in ongediertebestrijding in Ouderkerk aan den IJssel

Heeft u in Ouderkerk aan den IJssel een ongedierteplaag of zijn er gewoon veel te veel muizen, motten, mieren, vliegen, ratten, kakkerlakken of houtworm in uw omgeving? Schakel de experts in van KTT Ongediertebestrijding in om ongewenste knaagdieren, insecten en houtaantasters op een adequate manier te bestrijden. KTT Ongediertebestrijding heeft meer dan 35 jaar ervaring in ongediertebestrijding in de regio Zuid-Holland.

Wij helpen bedrijven en particulieren met het verdelgen en voorkomen van ongedierte. Dat doen we volgens de beste methodes en met de beste materialen en middelen. Lees meer over onze werkwijze, of neem direct contact met ons op als u van het ongedierte af wil.

Ongedierte bestrijden in Ouderkerk aan den IJssel

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ongedierte

Ongedierte in uw bedrijf, schuur of woning in Ouderkerk aan den IJssel kan voor zeer veel ongemak zorgen. Houtaantasters, insecten en knaagdieren zorgen voor vervuiling of gevaarlijke situaties. Houtaantasters als de houtworm en de boktor zijn te vinden in houten balken, planken en constructies en tasten deze aan. Motten, wespen, vliegen, spinnen, vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en mieren zijn zeer onsmakelijk in uw woning of pand: ze kunnen ziektes overdragen. Ratten en muizen doen dat ook en kunnen ook nog aan uw voorraden en kabels knagen. En niet te vergeten: ook duiven, schimmel en zwam kunnen voor veel ongemak zorgen. Schakel direct onze goed opgeleide medewerker in voor effectieve preventie en ongediertebestrijding in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Onze aanpak bij ongediertebestrijding

Voor een adequate aanpak in de bestrijding van ongedierte in uw huis of bedrijf in Ouderkerk aan den IJssel, horen wij graag van u van welke plaag u last heeft. Is het een frequent voorkomende beestje? Dan kunnen wij u direct informeren over de aanpak hiervan en de bijbehorende kosten. Daarna doen wij een gratis inspectie op uw locatie om de exacte aanpak te bepalen voor het effectief verwijderen van de knaagdieren, insecten of houtaantasters. Als het mogelijk is gebruiken wij gifvrije bestrijdingsmiddelen.

De kenmerken van ons bedrijf

U kunt ervan op aan dat wij kwaliteit leveren in Ouderkerk aan den IJssel en dat wij onze afspraken nakomen. Daarnaast kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Meer dan 35 jaar ervaring
  • Waar mogelijk gifvrije bestrijding
  • Geen voorrijkosten
  • Eerlijke prijzen
  • 24/7 bereikbaar

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Neem contact met ons op voor adequate ongediertebestrijding

Heeft u in Ouderkerk aan den IJssel overlast van ongedierte, zoals muizen, ratten, duiven, houtworm, boktor, schimmel of zwam? Neem voor de bestrijding hiervan contact met ons op via 070-3975556 of mail ons viainfo@ktt-ongediertebestrijding.nl. U ontvangt dan van ons direct meer informatie over de preventie van bijvoorbeeld kakkerlakken, mieren, boktor, houtworm of spinnen in uw woning of pand in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving.

Wij nemen contact met u op!