070 - 397 55 56

Zilvervisjes maken geen kans tegen onze professionele verdelgers

Zilvervisjes vaak lastig weg te krijgen uit huis. U herkent zilvervisjes aan de donker zilveren kleur, de geschubde huid en de antennes die zij voorop het hoofd en op de achterkant van het lichaampje dragen.

Hoewel deze insecten veel voorkomen in ruimtes waar het vochtpercentage hoger is dan 50% en waar de temperatuur hoger is dan 20 graden, is het belangrijk deze beestjes snel te bestrijden. Dit om te voorkomen dat de plaag zich uitbreid. Keukens, badkamers en kelders zijn allemaal gevoelige plekken waar een dergelijke plaag kan ontstaan. Van nature zijn deze insecten namelijk lichtschuw en worden dus met name ‘s nachts actief. Dan leven ze van schimmels, dode insecten, suikers en cellulose.

Zilvervisjes bestrijden

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Bestrijden van zilvervisjes

Om te voorkomen dat de beestjes overleven, kunt u meerdere dingen doen. Houd u huishouden goed schoon, verlaag de temperatuur en voorkom vochtige plekken in huis. Zilvervisjes kunnen echter een behoorlijke periode zonder voeding en zullen zich ook verstoppen wanneer de omstandigheden niet goed zijn. Effectiever is het daarom om professionele hulp in te schakelen. Met de Ervaring en milieuvriendelijke middelen van KTT Ongediertebestrijding bent u namelijk binnen een mum van tijd van uw zilvervisjes af. Voor advies en effectieve verdelging van zilvervisjes en ander ongedierte belt u ons op 070-3975556!

Waarom KTT Ongediertebestrijding?

Voor ons staat u centraal. Wat kunt u van ons verwachten?

 • Meer dan 30 jaar ervaring!
 • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
 • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
 • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
 • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

Effectieve bestrijding van zilvervisjes in uw pand

KTT Ongediertebestrijding is specialist in de bestrijding van een breed scala van plagen. Ook het bestrijden van zilvervisjes is waar onze expertise ligt. Of het nou om preventie of het actief bestrijden van een plaag is; ons team staat voor u klaar. Bovendien werken wij met milieuvriendelijke middelen en volgen onze medewerkers aanvullende trainingen om
op de hoogte te blijven van de allerlaatste bestrijding- en weringstechnieken. Verder zijn onze professionals allen in het bezit van VCA en V.O.P (Voldoende Onderricht Persoon). Mocht u advies willen over het weren van zilvervisjes, of hebt u de indruk van een plaag in wording of moet er een actieve plaag bestreden worden? Schakel dan snel onze specialisten in!

Een greep van veel voorkomende ongedierte

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Zilvervisjes bestrijden

Ze worden vaak aangetroffen in koele omgevingen met een hoge luchtvochtigheid. Ze komen voor in oude panden maar net zo goed nieuwe panden. Zilvervisjes worden gekenmerkt door hun met fijne schubben bedekte lichaam en drie staartdraden.

Zilvervisjes voeden zich met alles wat van natuurlijk herkomst is, zoals bloem, lijm, schimmels, dode insecten en voedselresten. Ook al geven ze de voorkeur aan zetmeelrijk voedsel, ze zijn in staat cellulose te verteren en kunnen daardoor flinke schade toebrengen aan uw schilderijen, boeken en (behang)papier.

Zilvervisjes worden vaak aangezien voor andere franjestaarten: ovenvisjes of papiervisjes. Ovenvisjes komen voor op goed verwarmde plaatsen, zoals keukens en bakkerijen. Papiervisjes komen over het algemeen voor in verwarmde gebouwen. Ze zijn vaak te vinden in bijvoorbeeld archieven of verhuisdozen.

Neem bij zilvervisjes-overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

 • Het herkennen van de ongedierte — hierbij heeft u professionele hulp nodig
 • Gebruik de juiste insecticiden
 • Optimale hygiëne
 • Temperatuur zo laag mogelijk houden
 • Een zilvervisje overleeft geen relatieve luchtvochtigheid van 50% of minder (dus vochtbronnen verwijderen)
 • Ventileren om de luchtvochtigheid te verlagen
 • Dichten van naden en kieren bemoeilijkt de verspreiding
 • Laat gekwalificeerde servicemedewerkers de situatie regelmatig inspecteren

Snel en voordelig van uw Zilvervisjes af!

Betaalbaarheid, efficiëntie en professionaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Mocht u een plaag vermoeden of wilt u uit voorzorg handelen? Stel het dan niet langer uit en contacteer ons voor een afspraak of een prijsindicatie. WIj zijn te bereiken op 070-3975556,of u kunt een email sturen naar info@ktt-ongediertebestrijding.nl. Uw zilvervisjesplaag is dan snel ten einde!

Wij nemen contact met u op!