070 - 397 55 56

Woelratten in de tuin

Woelratten die uw huis binnenkomen, zelfs als dat niet direct in een woongedeelte is, vormen een bijzonder ernstig probleem. Elk woelrattenprobleem in huis of tuin moet onmiddellijk worden aangepakt.

 

Woelratten in de tuin en andere buitenplekken kunnen een zeer hoog risico vormen voor uw tuinplanten. Woelratten zijn vegetariërs en om te voorkomen dat ze uw tuinplanten opeten is het belangrijk om van ze af te komen. Ook graven ze gaten en tunnels in het gazon. Neem bij woelratten-overlastdirect contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

Woelrat bestrijding

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Herkennen van woelratten probleem

Woelratten zijn vegetariërs, dus de typische verschijnselen van een woelrattenprobleem zijn:

 • Gaten in het gazon met rondom afgeknaagd gras
 • De gaten hebben een diameter van 5 tot 8 cm, maar kunnen ook de indruk maken van kleine ‘molshopen’
 • Ondiepe tunnels, net onder het grondoppervlak

Woelrattenwering

Voor advies of voor een bezoek van een van onze servicemedewerkers kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

Verbodsbepaling

De woelrat is een beschermde inheemse diersoort als bedoeld in artikel 4, lid 1 onder a, van de Flora- en faunawet. Op grond van artikel 9, 10 en 11 van de Flora- en faunawet is het verboden om beschermde inheemse diersoorten:

 • Te doden, te verwonden, te vangen, te bemachtigen of met het oog daarop op te sporen.
 • Opzettelijk te verontrusten
 • Nest, holen of andere voortplantings- of vaste rust- of verblijfplaatsen te beschadigen, te vernielen, uit te halen, weg te nemen of te verstoren

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Professionele woelratten bestrijding

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine woelratten plagen in huis te bestrijden, is voor grotere rattenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk woelratten probleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst woelratten vrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

Wij nemen contact met u op!

  KTT Ongediertebestrijding biedt de service om woelratten en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

  Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

  Een greep van veel voorkomende ongedierte