070 - 397 55 56

KTT Ongediertebestrijding bestrijdt wespen thuis of op kantoor!

Heeft u last van wespen bij u thuis of bij uw bedrijf? Dat is vervelend, maar kan ook gevaarlijk zijn. Als wespen verstoord worden, kunnen overlast veroorzaken en zelfs steken. Een wespensteek kan (behalve erg pijnlijk!) levensbedreigend zijn: één op de 30 mensen is allergisch voor wespensteken. Om overlast van wespen te bestrijden, schakelt u KTT Ongediertebestrijding om ze een professionele manier te verdelgen. Ook zijn wij experts in het verwijderen van wespennesten. dat doen wij al meer dan 30!

Wespen bestrijden

KTT Ongediertebestrijding is betrouwbare en goed getrainde partner als het gaat om wespen bestrijding en preventie voor zowel particulieren als bedrijven. Onze wespenverdelgers zijn allen in het bezit van zowel VCA als V.O.P. (Voldoende Onderricht Persoon). Zij volgen regelmatig aanvullende trainingen over technische aspecten met betrekking tot wespen wering en preventie. U kunt er dus van op aan dat zij uw wespen probleem in een mum van tijd op een veilige manier oplossen! Dat doen wij tegen scherpe tarieven en flexibele betalingstermijnen! Bel ons snel voor een prijsindicatie, of maak een afspraak op 070 3975556 . U kunt ook ons contactformulier invullen.

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Onze werkwijze

Als u ons inschakelt om de wespen in uw woning of bedrijfspand te verdelgen, kunt u ervan op aan dat wij dat op een professionele en veilige manier doen. We gebruiken hier uitsluitend internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten voor. Heeft u last van één of enkele wespen in uw woning of bedrijfspand? Dan kunt u ze zelf bestrijden met een insecten verdelgingsspray. Wordt u geteisterd door een groot aantal wespen? Dan heeft u wellicht te maken met een wespennest. In dat geval kunt u het beste KTT Ongediertebestrijding inschakelen voor effectieve wespen bestrijding. Wij garanderen u dat de overlast dan binnen 24 uur na de behandeling achter de rug is. Als u dit wespennest later verwijderd wilt hebben, dan kan dat natuurlijk ook. Het is overigens niet noodzakelijk, omdat wespen een nest geen tweede keer gebruiken.

Onze voordelen

Wij staan bekend als de meest vertrouwde dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie! Dat heeft alles te maken met de volgende grote voordelen die u bij ons heeft:

  • Meer dan 30 jaar ervaring!
  • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
  • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
  • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
  • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

Een greep van veel voorkomende ongedierte

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Wespen en wespennesten bestrijding

VoorIn de vroege zomer is een normaal wespennest zo’n 30 cm groot, maar ze kunnen ook veel groter zijn. Plaatsen waar vaak wespennesten worden aangetroffen zijn dakranden, vlieringen of schuren en bijgebouwen. Een enkel wespennest kan duizenden wespen bevatten, die, als ze verstoord worden, in zwermen kunnen aanvallen. Als de plaats van het wespennest gevaar voor mensen kan opleveren, dan moet het nest vernietigd worden.

Het gevaar van wespen is vooral groot aan het eind van de zomer. Tegen die tijd zijn de wespen namelijk agressief. De beste tijd van het jaar om wespen en de wespennesten te bestrijden is daarom voor de zomerperiode. Mocht u in de zomerperiode een wespennest bij u in de buurt ontdekken, laat het dan zo snel mogelijk bestrijden.

KTT Ongediertebestrijding biedt bij een hardnekkig vliegenprobleem professionele ongediertebestrijding.

Om het wespennest te vinden, moet u kijken naar de aanvliegroute van terugkerende wespen. Als het nest dicht bij uw huis is, moet u de ramen gesloten houden. Als u denkt dat het nest zich op zolder bevindt, wees dan erg voorzichtig bij het openen en betreden van de zolderruimte.

Een zwerm wespen kan gevaarlijk zijn. Zoek bij twijfel professionele hulp, zoals de experts van KTT Ongediertebestrijding.

KTT Ongediertebestrijding bestrijdt de wespen die zich in het nest bevinden. De meeste wespen zullen, binnen 24 uur na de behandeling, in het nest sterven. Werksters die later naar het nest terugkeren zullen op natuurlijke wijze uitsterven. Het wespennest verwijderen is niet nodig, wespen gebruiken een reeds bestreden nest niet nog een keer. Wilt u het wespennest toch verwijderd hebben, neem dan contact met ons op.

Ongediertepreventie en ongediertebestrijding van KTT Ongediertebestrijding biedt een service op afroep om o.a. wespennesten in en om uw huis effectief te bestrijden. Onze service is snel, effectief en betaalbaar.

Bijen zijn minder agressief dan wespen en steken ook minder snel.

Bovendien zijn bijen uiterst nuttige beesten en worden sommige soorten in hun voortbestaan bedreigd. Indien mogelijk moeten bijen daarom niet gedood worden en moeten hun nesten met rust worden gelaten. Als een bijennest een hoog risico oplevert – bijvoorbeeld omdat een nest zich in een woning, in een ziekenhuis of vlak bij mensen die allergisch zijn voor bijensteken bevindt – kan het nest worden verplaatst naar een veiliger plek. KTT Ongediertebestrijding mag u daarbij niet helpen. Neem contact op met een imker, deze kan u verder adviseren. U kunt ook op het internet zoeken naar de dichtstbijzijnde imker.

Bescherm uw huis en tuin tegen wespen en bijen
Een steek van een wesp of bij is een pijnlijke ervaring en kan zelfs levens bedreigend zijn: een op de dertig mensen is allergisch voor steken.

U kunt de risico’s verminderen door buitenshuis verstandige voorzorgsmaatregelen te treffen. Heeft u een wespennest in uw zolder, dakgoot of spouwmuur. Laat de expert van KTT Ongediertebestrijding het wespennest verwijderen om overlast door wespensteken te voorkomen.

Bent u toch gestoken door een wesp of bij, raadpleeg dan uw huisarts en/of ziekenhuis.

Wees voorzichtig wanneer u te maken heeft met wespen, ze hebben een stevige angel en kunnen als ze verstoord worden in grote aantallen aanvallen.

Een wesp die het huis is binnengedrongen, kan worden bestreden met een wespen- en insectenverdelgingspray. Als er veel wespen of bijen in uw huis of tuin zijn, is er waarschijnlijk een nest in de buurt.

Neem bij wespen en wespennest -overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via
070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

Schakel ons in voor wespen wering en preventie!

Overlast van wespen? Schakel KTT ongediertebestrijding in voor een veilige en professionele manier wespenbestrijding bij uw woning of bedrijf! Neem contact met ons op via 070-3975556 of stuur een e-mail naar info@ktt-ongediertebestrijding.nl. Ook kunt u het contactformulier op onze website invullen.

Wij nemen contact met u op!