070 - 397 55 56

Onze bestrijders zorgen dat uw vlooien geen luizenleventje hebben!

Vlooien zijn wellicht niet zo gevaarlijk als sommige andere vormen van ongedierte, maar toch kunnen vlooien en hun beten voor de nodige overlast zorgen. Vlooien in huis hebben is beslist geen pretje voor u en uw huisdieren en ook van vlooien in uw bedrijfspand kunt u hinder ondervinden. Omdat vlooien bijzonder klein en daarmee moeilijk te detecteren zijn, kunt u de detectie, wering en preventie van vlooien beter overlaten aan een echte professional. Schakel daarom KTT Ongediertebestrijding in als u vermoedt dat uw woning of pand geteisterd wordt door vlooien.

Wij wenden graag onze ruime ervaring (van meer dan 30 jaar) aan om vlooien in uw woning of bedrijf in een mum van tijd te bestrijden. Dit kunnen wij op een efficiënte en verantwoorde manier realiseren, dankzij onze ervaren vlooienbestrijders en professionele aanpak. Hierbij maken we uitsluitend gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten. Neem dus snel contact op met KTT Ongediertebestrijding!

Vlooien bestrijden

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Onze vlooienverdelgers

U wilt er uiteraard zeker van zijn dat het bestrijden van vlooien in uw woning of bedrijfspand goed gebeurt. Daarom heeft KTT Ongediertebestrijding uitsluitend echte specialisten in dienst, voor wie het bestrijden van vlooien, op een verantwoorde wijze, gesneden koek is. Zo zijn al onze servicemedewerkers in het bezit van een VCA en V.O.P. (Voldoende Onderricht Persoon) diploma en uiteraard ruime ervaring en kennis op het gebied van vlooien en ongediertebestrijding. Maar dat is nog niet alles. Ook volgen zij met enige regelmaat zelfs aanvullende trainingen over specifieke technische aspecten betreffende de wering en preventie van ongedierte. Met andere woorden, wij zijn de vlooienbestrijders die u zoekt.

Welke voordelen bieden wij u?

Als een ongediertebestrijdingsbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, hebben wij u het nodige te bieden op het gebied van vlooienbestrijding. U kunt dan ook rekenen op het volgende indien u ons inschakelt:

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
 • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
 • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
 • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

Een greep van veel voorkomende ongedierte

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Er bestaan veel soorten vlooien, de meeste zijn 2-3 mm lang en rood of bruin van kleur.

Volwassen vlooien doorboren de huid van zoogdieren of vogels om bloed op te zuigen. De larven voeden zich met organisch materiaal in tapijten of beddengoed; een goede hygiëne kan hun levenscyclus vertragen.

Vlooiencocons kunnen wel twee jaar of langer in rust blijven en dan worden gewekt door de trillingen van voetstappen. In lege huizen leidt een vlooienplaag vaak een slapend bestaan, om tot uitbarsting te komen wanneer er weer mensen in trekken.

Mensenvlooien hebben zich in hun ontwikkeling op verschillende dieren gespecialiseerd. De mensenvlo die op mensenhuid leeft (en op sommige daarop lijkende dierenhuiden) komt in ons land nog maar zelden voor. Een uitzondering hierop vormt het boerenbedrijf, waar ze op varkens te vinden zijn en op de mens kunnen overspringen. Mensenvlooien bijten op elke plaats van het lichaam en veroorzaken jeuk wanneer ze zich verplaatsen.

De meest voorkomende vlooien in huis zijn kattenvlooien of hondenvlooien.

Vlooien van huisdieren kunnen ook mensen bijten, maar ze leven niet op het menselijk lichaam. Tijdens het contact met huisdieren of de slaapplaatsen van huisdieren kunnen ze in handen en lichaam bijten. De meest gebeten plekken zijn echter de voeten en onderbenen.

Meestal leven er meer vlooien in de vloerbedekking en op slaapplaatsen dan op de huisdieren zelf, en springen ze omhoog om te bijten wanneer er iemand langskomt.

Als u huisdieren heeft, dan is het belangrijk dat u voorkomt dat vlooien zich kunnen nestelen in tapijt en slaapplaatsen:

 • Stofzuig tapijt en meubilair waar huisdieren slapen om vlooien en eieren te verwijderen. Gebruik de sterkste zuigkracht die de stof aan kan. Wees voorzichtig bij het legen van de stofzuiger, omdat de vlooien nog levend zijn.
 • Stop een stuk vlooienband in de stofzak van uw stofzuiger.
 • Schud en klop tapijten en manden van huisdieren buiten uit, zodat de vlooien en eitjes eraf vallen.
 • Was de slaapplaats van uw huisdier elke week, liefst boven de 50°C, zodat vlooien gedood worden.
 • Wees voorzichtig bij het verplaatsen van manden, tapijten enz. om verspreiding van eitjes te voorkomen.
 • Plaats de mand van uw huisdier bij voorkeur op een plek zonder tapijt, bijvoorbeeld op een houten vloer.

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine vlooien plagen in huis te bestrijden, is voor grotere vlooienkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk vlooien probleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst vlooien vrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

KTT Ongediertebestrijding biedt de service om vlooien en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

Schakel de specialist in vlooienverdelging in!

KTT Ongediertebestrijding geeft vlooien geen kans! Schakel ons nu in om de vlooien in uw woning of pand in een mum van tijd te bestrijden. Bel snel naar 070-3975556 of stuur een e-mail naar info@ktt-ongediertebestrijding.nl! Uiteraard kunt u ook ons contactformulier invullen.

Wij nemen contact met u op!