070 - 397 55 56

KTT zorgt dat de vliegen in uw woning of pand gauw opvliegen!

Wordt uw woning of bedrijfspand geteisterd door een enorme zwerm vliegen? Onderneem dan direct actie en schakel KTT Ongediertebestrijding in om de vliegen in uw woning of pand snel en effectief te bestrijden! Vliegen zijn hinderlijk en kunnen in sommige gevallen slecht zijn voor uw gezondheid. Met name de kamervlieg, die in veel huishoudens voorkomt. Deze zeker bestrijdingswaardige vliegen, worden aangetrokken door onafgedekt voedsel en organisch afval. Ze kunnen allerlei ziekten verspreiden, zoals salmonella, dysenterie, tuberculose, cholera en parasitische wormen. KTT Ongediertebestrijding staat al 30 jaar klaar om de vliegen in uw woning of bedrijfspand effectief te verdelgen. We maken hierbij uitsluitend gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten. Bel of contacteer ons snel voor een prijsindicatie, het maken van een afspraak op 070-3975556!

Vliegen bestrijden

Onze vliegenbestrijders

U kunt ervan op aan dat KTT Ongediertebestrijding voor het weren en de preventie van vliegen in uw woning of bedrijfspand werkt met echte verdelgingsexperts. Onze inspecteurs en vliegenverdelgers hebben ruime ervaring en kennis met veilig en verantwoord bestrijden van vliegen. Zij zijn VCA- en V.O.P. gecertificeerd en volgen regelmatig aanvullende trainingen over specifieke technische aspecten op het gebied van ongediertepreventie en wering. Ook hebben zij grondige kennis van alle relevante wetten en auditnormen. Met andere woorden: bij KTT Ongediertebestrijding bent u verzekerd van een effectieve en professionele vliegenbestrijding!

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

De voordelen die wij u bieden

Wij staan bekend als de meest vertrouwde dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie! Dat heeft alles te maken met de volgende grote voordelen die u bij ons heeft:

  • Meer dan 30 jaar ervaring!
  • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
  • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
  • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
  • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

Een greep van veel voorkomende ongedierte

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Vliegen bestrijden en soorten

ondzoemende vliegen in huis kunnen lastig zijn, vooral als het er veel zijn. Bovendien vormen bepaalde soorten een risico voor de gezondheid. Vooral kamervliegen verspreiden tal van ziekten, zoals salmonella, dysenterie, tuberculose, cholera en parasitische wormen.

Er zijn duizenden soorten vliegen. De meest voorkomende problemen met vliegen worden echter veroorzaakt door:

– Kamervliegen – volwassen 6-7 mm. Het vrouwtje van de huisvlieg legt zo’n 400 tot 600 eitjes in rottend materiaal of uitwerpselen, die zich ontwikkelen tot larven. Ze worden aangetrokken door onafgedekt voedsel en organisch afval.
– Blauwe Vleesvlieg- Volwassen 6-12 mm, gewoonlijk metaalblauw of -groen, maar zwart of grijs komt ook voor. Zijn er grote aantallen van in huis, dan duidt dat dikwijls op de aanwezigheid van een dood dier (een muis bijvoorbeeld).
– Klustervliegen- volwassen 6-10 mm. Klustervliegen overwinteren vaak in huizen (op zolders bijvoorbeeld) en kunnen bij het aanbreken van de lente in zeer grote aantallen in huis opduiken.
Neem bij vliegen-overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

Voor veel vliegensoorten, zoals de kamervlieg en de blauwe vleesvlieg, geldt dat voorkomen moet worden dat ze worden aangetrokken door voedsel of plaatsen waar hun larven kunnen groeien:

– Voedsel moet altijd bedekt worden, want vliegen verspreiden ziekten door erop te landen
– Ruim etensresten en gemorst drinken altijd direct op
– Verwijder voedselresten onder keukenapparaten
– Zorg ervoor dat alle afvalbakken goed worden afgesloten
– Houd compost afgesloten en bedekt
– Laat geen ontlasting van huisdieren liggen – uitwerpselen vormen niet alleen een perfecte broedplaats voor vliegen, maar trekken ook vliegen aan die later weer op voedsel kunnen landen
– Behandel afvoerbuizen waarin vliegen blijken te zitten met bleekwater

En tot slot kunt u ook voorkomen dat vliegende insecten in huis komen:

– Houd deuren en ramen dicht nadat het donker is geworden, of blokkeer het licht met gordijnen
– Plaats horren, vooral in ramen rond de keuken en plaatsen waar afval staat

KTT Ongediertebestrijding biedt bij een hardnekkig vliegenprobleem professionele ongediertebestrijding.

Er zijn tal van doe-het-zelfproducten te koop om vliegen te doden, maar bij een blijvend vliegenprobleem kan het nodig zijn professionele ongediertebestrijding in te schakelen om het probleem voorgoed te laten verdwijnen.

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine vliegen plagen in huis te bestrijden, is voor grotere vliegenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk mol probleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst vliegen vrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

KTT Ongediertebestrijding biedt de service om vliegen en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

Laat ons afrekenen met uw vliegen!

Heeft u last van vliegen in uw pand of woning? Grijp zo snel mogelijk in om verspreiding van eventuele nare ziektes te voorkomen. Neem daarom snel contact op met de specialist in vliegenbestrijding, KTT Ongediertebestrijding! U kunt ons contacteren door te bellen naar 070-3975556 of te mailen naar info@ktt-ongediertebestrijding.nl. U natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan