070 - 397 55 56

KTT Ongediertebestrijding rekent af met spinnen!

Hoewel er maar relatief weinig soorten spinnen bestaan die gevaarlijk zijn voor mensen, ervaren veel mensen toch overlast van spinnen in hun woning of bedrijfspand. Met name als het er veel zijn, hebben mensen wel eens last van deze verder nuttige achtpotige wezentjes, en dan met name van de spinnenwebben die ze produceren. Daarom is het wijs om bij overlast veroorzaakt door spinnen een echte bestrijdingsexpert in te schakelen. Gelukkig heeft u die bij deze gevonden.

Spinnen bestrijden

KTT Ongediertebestrijding went namelijk graag haar plusminus 30 jaar aan ervaring in ongediertebestrijding aan om dat kolossale spinnenweb in uw schuur of die enorme kolonie van spinnen op uw zolder te verwijderen. Onze zeer efficiënte en professionele aanpak, waarbij wij uitsluitend gebruik maken van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten en bekwame spinnenbestrijders, zal zeker vruchten afwerpen bij u thuis of in uw pand. Wilt u zelf de grote voordelen ervaren van de manier waarop wij de wering en preventie van spinnen aanpakken? Neem dan snel contact met ons op.

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Onze spinnenbestrijders

U wilt er natuurlijk zeker van zijn dat de spinnenbestrijders die u inschakelt om uw woning of bedrijf spinnenweb-vrij te maken over de nodige expertise en kwalificaties beschikken.
Daarom zal het u vast verheugen dat onze bekwame spinnenverdelgers niet alleen over een zeer goede basiskennis omtrent het bestrijden van spinnen beschikken, maar zelfs met enige regelmaat aanvullende trainingen volgen over specifieke technische aspecten betreffende ongediertebestrijding. Zodoende kunt u ervan op aan dat u met KTT Ongediertebestrijding een echte specialist in huis haalt. Tevens zijn al onze servicemedewerkers in het bezit van een VCA en V.O.P. diploma en beschikken zij over een grondige kennis van alle toepasselijke wetten en auditnormen. Twijfel dus niet langer en schakel ons in voor het bestrijden van spinnen in uw woning of pand.

Onze voordelen

Wij maken onze reputatie als de meest betrouwbare dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie bij elke opdracht weer waar. Daarom profiteert u, als u gebruik maakt van onze spinnenbestrijdingsservice, altijd standaard van de volgende voordelen:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
  • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
  • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
  • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

Een greep van veel voorkomende ongedierte

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Spinnen bestrijden en weren

Er zijn maar heel weinig spinnen die mensen bijten en er zijn maar twee groepen spinnen die als gevaarlijk worden beschouwd; de zwarte weduwe en de bruine kluizenaar. De meeste spinnenbeten hebben weinig tot geen effect op mensen en slechts een paar vereisen enige medische aandacht.

Toch zijn er veel mensen met een diepgewortelde angst.

In huis kan dit ongedierte bijzonder hinderlijk zijn. Ze houden zich graag op in warme, donkere, nauwe ruimten, zoals kieren in muren, hoeken en ventilatieopeningen en onder dakranden van huizen. Andere soorten blijven liever buiten en weven hun web in de schuur, in de tuin of bij de buitenverlichting. Spinnen zijn meestal hinderlijk vanwege de spinnenwebben die zij weven.

Neem bij overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

Wereldwijd zijn er meer dan 35.000 spinnensoorten. Ze komen voor in vele verschillende kleuren en afmetingen, maar zijn eenvoudig te herkennen aan hun 8 poten. Spinnen zijn nuttige dieren omdat ze diverse soorten insecten eten, inclusief insecten die een plaag kunnen vormen.

Spinnen komen meestal in de herfst het huis binnen op zoek naar een warm plekje voor de winter. Er zijn verschillende manieren om de spinnen te bestrijden of te weren om zo overlast in uw huis tegen te gaan:

– Stofzuig regelmatig
– Verwijder zichtbaar aanwezige webben
– Vul gaten in muren en onder deuren zodat spinnen zich daar niet kunnen ophouden
– Zorg dat er in de buurt van uw huis geen plaatsen zijn waar spinnen zich graag ophouden, zoals houtstapels en composthopen
– Gebruik verlichting op een dusdanige manier dat insecten die door spinnen gegeten worden er minder door worden aangetrokken

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine spinnen plagen in huis te bestrijden, is voor grotere spinnenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk spinnen probleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst spinnen vrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

KTT Ongediertebestrijding biedt de service om spinnen en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

Laat ons uw spinnen bestrijden!

Heeft u het eindelijk helemaal gehad met dat enorme spinnenweb in uw schuur of al die spinnen op zolder? Wij maken korte metten met alle spinnen die zich in uw woning of pand bevinden! Schakel dus snel KTT Ongediertebestrijding in via 070-3975556 of info@ktt-ongediertebestrijding.nl! Ook kunt u natuurlijk ons contactformulier invullen. Die vele spinnen in uw woning of pand zullen dan snel verdwenen zijn.

Wij nemen contact met u op!