070 - 397 55 56

Schakel KTT Ongediertebestrijding in bij overlast van ratten

Heeft u in uw woning of bedrijf overlast van ratten? En zoekt u een vakkundig bedrijf dat u kan helpen met de effectieve bestrijding van de ratten? Maak dan kennis met KTT Ongediertebestrijding. Wij zijn met meer dan 30 jaar ervaring expert op het gebied van ongediertebestrijding.

Wij zijn in staat om met de juiste technieken en materialen de aanwezige ratten op adequate manier te bestrijden en te weren. Wilt u meer te weten komen over onze werkwijze bij rattenbestrijding? Lees dan verder of neem contact met ons op. U kunt dan direct een afspraak maken met een van onze specialisten voor de verwijdering van de ratten bij u thuis of op kantoor.

Rat Bestrijding

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van ratten

Knaagdieren als ratten kunnen voor ontzettend veel overlast zorgen in en om uw bedrijfspand of woning. Ze knagen aan kabels en tasten de voorraden aan. Tevens laten ze uitwerpselen achter die een penetrante geur achterlaten en veel viezigheid met zich meebrengen tussen de vloeren, systeemplafonds en spouwmuren. Dit zorgt niet alleen voor beschadigde gebouwen, goederen en hoge kosten, maar kan ook een aantasting zijn van uw goede reputatie. Ratten zijn daarnaast echte verspreiders van ziektes. Ze kunnen zelfs voedselvergiftiging en huidziektes veroorzaken. Twijfel bij overlast van ratten niet, maar schakel direct onze specialist in voor de bestrijding van deze knaagdieren in uw woning, schuur of bedrijfspand.

De aanwezigheid van ratten leren herkennen

Ratten zijn echte nachtdieren en zullen daarom overdag niet zo snel gesignaleerd worden. Daarom geven wij u een aantal tekenen waarop u kunt letten om de aanwezigheid van deze dieren te herkennen.

  • Geur: knaagdieren verspreiden een naar muskus en ammonia ruikende geur
  • Uitwerpselen: rattenkeutels zijn pindavormig en ongeveer 2 centimeter lang
  • Beschadigde voorraad en schade aan gebouwen
  • Nestmateriaal: bijvoorbeeld gescheurde isolatie en karton
  • Buiksmeer op randen die veel belopen zijn

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Het bestrijden van ratten

Wat kunt u er aan doen om de ratten in uw huis of pand te verwijderen? Bij een rattenplaag is het verstandig om direct een servicemedewerker van KTT Ongediertebestrijding in te schakelen. Deze specialist zal verschillende maatregelen treffen om de ratten te verdelgen. Denk aan het toepassen van rattengif en het plaatsen van speciale rattenvallen. Het is ook mogelijk om voor een gifvrije bestrijding van de ratten te kiezen. Naast de directe bestrijding zullen wij ook verschillende weringstechnieken implementeren. Daarnaast winnen wij advies in over hoe het gebouw beter ingericht kan worden om nieuwe rattenplagen te voorkomen. Ten slotte zullen wij regelmatig bij u langskomen voor een inspectie, zodat een nieuwe besmetting van deze knaagdieren kan worden voorkomen.

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Ratten bestrijden

Ratten vormen een aanzienlijk gezondheidsrisico voor mensen en huisdieren. Ziekten die zo over kunnen brengen zijn onder meer salmonella, de ziekte van Weil, E. coli en TBC. Ratten dragen ook vlooien, mijten en teken bij zich en kunnen acute allergische reacties veroorzaken. Neem bij ratten-overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

De typische verschijnselen van een rattenprobleem zijn:

– Krassende geluiden in muren of onder vloeren als ratten rondscharrelen
– Uitwerpselen – donker en langwerpig, van 10 tot 20 millimeter lengte
– Kenmerkende geur ruikend naar muskus en ammonia, die vooral sterk is in (half)besloten ruimtes, zoals onder kasten
– Schade – om hun tanden scherp en kort te houden knagen ratten aan hout en plastic. Ze kunnen zelfs brand veroorzaken, door aan elektrische snoeren te knagen
– Opengescheurde voedselverpakkingen in hun zoektocht naar voedsel
– Nesten wordt gebouwd in warme, beschutte plaatsen en worden gemaakt van versnipperd materiaal van bijvoorbeeld kranten of stof. Nesten bevatten vaak jonge ratten
– Holen in de tuin, vooral in composthopen of onder schuren. Ze bouwen ook nesten onder tuinplanken

De eerste verdedigingslinie tegen ratten is de bescherming van uw huis. Jonge ratten kunnen door gaten kleiner dan 1 cm kruipen. Het is dus belangrijk eventuele gaten dicht te maken en deurborstels (rondom en onder deuren)te plaatsen.

Ultrasone afweermiddelen geven een geluid af dat onprettig is voor ratten, maar dat niet door mensen gehoord kan worden. het gebruik ervan wordt door ons niet aanbevolen.

Het is belangrijk dat ratten niet aangetrokken worden door voedsel; verpak voedsel in plastic of metalen bakken en maak regelmatig schoon onder fornuizen en koelkasten.

Zorg er buiten voor dat huishoudelijk afval in afgesloten bakken wordt bewaard en doe geen vlees op composthopen.

Ratten kunnen uit het riool omhoogkomen door kapotte buizen. Het is daarom belangrijk te controleren of al het leidingwerk in goede staat van onderhoud verkeert.

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine rattenplagen in huis te bestrijden, is voor grotere rattenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk muizenprobleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst rattenvrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

KTT Ongediertebestrijding biedt de service om muizen en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

Neem contact met ons op voor adequate rattenbestrijding

Wenst u onze hulp bij effectieve rattenbestrijding? Of wilt u meer te weten komen over onze aanpak bij het bestrijden van ratten? Dan kunt u contact met ons opnemen via 070-3975556 of info@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij ontvangen dan graag meer informatie over uw situatie, zodat wij een optimale bestrijding van de ratten kunnen uitvoeren.

Wij nemen contact met u op!