070 - 397 55 56

Schakel KTT Ongediertebestrijding in bij overlast van muizen

Heeft u in uw woning of bedrijf last van muizen? En bent u op zoek naar bedrijf dat u kan helpen met effectieve muizenbestrijding? Dan bent u bij KTT Ongediertebestrijding aan het juiste adres.

 

Met meer dan 30 jaar ervaring weten wij in iedere situatie plaagdieren op de juiste manier te verdelgen en te weren. Om muizen effectief te bestrijden, maken wij gebruik van de juiste materialen en methoden. Wilt u meer te weten komen over onze aanpak? Lees dan verder of neem contact met ons op. Het is natuurlijk ook mogelijk om direct een afspraak te maken voor de effectieve bestrijding van de muizen bij u thuis.

muis bestrijding

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Overlast van muizen in uw huis of bedrijf

Muizen zijn knaagdieren die voor veel overlast kunnen zorgen in en om uw woning of bedrijfspand. Ze tasten uw voorraden aan en knagen aan de kabels. Daarnaast zorgen hun uitwerpselen voor onaangename geuren en viezigheid tussen vloeren, systeemplafonds en spouwmuren. De beschadigingen en nare geuren zorgen niet alleen hoge kosten, maar kunnen ook een aantasting zijn van uw bedrijfsreputatie. Tevens kunnen muizen ziektekiemen met zich meedragen. Dit kan zelfs leiden tot voedselvergiftiging en huidziektes. Het is daarom zeer verstandig om een specialist op het gebied van muizenbestrijding in te schakelen om de knaagdieren uit uw woning, schuur of bedrijfspand te verwijderen.

Aanwezigheid van muizen leren herkennen

Aangezien muizen echte nachtdieren zijn, kan het lastig zijn om de aanwezigheid van deze knaagdieren te herkennen. Daarom geven wij u een aantal tips om de aanwezigheid van deze dieren te signaleren.

 

  • Uitwerpselen: muizenkeutels zijn zwart en ongeveer 5 millimeter lang
  • Beschadigde voorraad en schade aan gebouwen
  • Nestmateriaal: bijvoorbeeld gescheurde isolatie en karton
  • Buiksmeer op randen die veel belopen zijn
  • Geur: Muizen verspreiden een naar muskus en ammonia ruikende geur

Het bestrijden van muizen

Welke stappen kunt u ondernemen om de muizen in uw woning of pand te verwijderen? Allereerst is het verstandig om de vakkundige servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding in te schakelen. Zij zullen verschillende maatregelen treffen, zoals het toepassen van rattengif of het plaatsen van onze speciale muizenvallen. Er zijn ook mogelijkheden voor de gifvrije bestrijding van de knaagdieren. Ter preventie van nieuwe muizen zullen wij verschillende weringstechnieken implementeren en u advies geven over hoe u het pand beter kunt inrichten. Tot slot zullen wij regelmatig inspecties met u plannen om nieuwe besmetting van muizen te voorkomen.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Muizen in huis is meer dan alleen maar vervelend: ze kunnen een ernstig gezondheidsrisico betekenen, in het bijzonder in keukens of speelruimten van kinderen.

Een muis kan verder grote schade toebrengen aan uw huis en meubilair door aan hout en plastic te knagen. Met hun geknaag aan elektrische bekabeling kunnen muizen zelfs woningbranden veroorzaken.

Neem bij muizen-overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

De typische verschijnselen van een muizenprobleem zijn:

– Het zien van muizen in huis
– Krassende geluiden in muren of plafonds
– Uitwerpselen
– Muizen laten kleine, donkere uitwerpselen achter, vooral langs muren of op plaatsen waar ze vaak komen, zoals in kasten of onder gootstenen
– Kenmerkende geur – Muizen laten een naar muskus en ammoniak ruikend spoor achter, dat vooral sterk is in (half)gesloten ruimten, zoals onder kasten
– Schade – Muizentanden groeien voortdurend en daarom knagen ze aan alles, van hout en plastic tot bekabeling en andere harde materialen
– Nesten – Muizennesten zijn vooral te vinden op beschutte plaatsen, zoals achter koelkasten. Nesten bevatten vaak jonge muizen

De eerste verdedigingslinie tegen muizen bestaat uit de bescherming van uw huis. Muizen hebben zachte skeletten en kunnen door gaten kruipen die niet dikker dan een potlood zijn (0,5 cm). Het is dus belangrijk eventuele gaten naar buiten dicht te maken en stevige deurborstels (rondom en onder deuren) te bevestigen.

Het is belangrijk dat muizen niet aangetrokken worden door voedsel; verpak waar mogelijk voedsel in plastic of metalen bakken. Maak regelmatig schoon onder fornuizen, koelkasten en kasten.

Ultrasone afweermiddelen geven een geluid af dat onprettig is voor muizen, maar dat niet door mensen gehoord kan worden. We raden deze niet aan voor bestaande plagen.

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine muizenplagen in huis te bestrijden, is voor grotere muizenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk muizenprobleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst muizenvrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

KTT Ongediertebestrijding biedt de service om muizen en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

Neem contact met ons op voor adequate muizenbestrijding

Wilt u ook onze vakmensen inschakelen voor effectieve muizenbestrijding? Of heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak bij het verdelgen van de muizen? Neem dan contact met ons op via 070-3975556 of stuur een e-mail naar info@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij staan dan graag voor u klaar met effectieve muizenbestrijding.

Wij nemen contact met u op!