070 - 397 55 56

De mottenverdelger voor particulieren en bedrijven!

Niemand heeft graag ongedierte in huis of in zijn of haar bedrijfspand. Motten zijn hier beslist geen uitzondering op. Denk alleen al aan de schade die de larven van motten kunnen toebrengen aan uw kleding, stoffen, bont, leer en tapijt! Het vervelende is dat deze larven vaak wekenlang de tijd krijgen om schade in uw woning aan te richten, voordat u de eerste vliegende motten waarneemt. Daarom is preventie zo belangrijk en doet u er goed aan om een echte mottenbestrijding specialist in te schakelen. KTT Ongediertebestrijding is gespecialiseerd in de wering en preventie van allerlei soorten ongedierte, waaronder motten. Wij beschikken over meer dan 30 jaar ervaring! Wij hanteren een zeer efficiënte en professionele aanpak, en maken alleen gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten bij het bestrijden van motten en ander ongedierte. Wij zijn dan ook de meest betrouwbare dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie. Wilt u zelf de grote voordelen ondervinden van onze mottenbestrijding? Bel dan snel naar 070-3975556!

Motten bestrijden

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Onze mottenbestrijders

Natuurlijk wilt u zeker weten dat u alleen de beste mottenbestrijders in huis (of uw pand) haalt. Onze inspecteurs en verdelgers beschikken naast ruime kennis en ervaring in het bestrijden en preventief weren van motten, ook over de benodigde diploma’s. Zij zijn zowel VCA als V.O.P. gecertificeerd. Daarnaast volgen zij zelfs met enige regelmaat aanvullende trainingen over specifieke technische aspecten op het gebied van ongediertebestrijding en preventie. Tot slot bezitten zij een zeer grondige kennis van alle toepasselijke wetten en auditnormen en zijn zij op de hoogte van nationale en internationale normen.

Onze voordelen

Wij staan bekend als de meest vertrouwde dienstverlener op het gebied van ongediertebestrijding en -preventie! Dat heeft alles te maken met de volgende grote voordelen die u bij ons heeft:

  • Meer dan 30 jaar ervaring!
  • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
  • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
  • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
  • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

Een greep van veel voorkomende ongedierte

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Motten bestrijden

Hoewel motten geen gezondheidsrisico inhouden, zijn ze niettemin onwelkom in huizen, omdat hun larven ernstige schade toebrengen aan kleding, stoffen, bont, leer en tapijt.

Deze schade kan na het uitkomen van eitjes weken lang worden toegebracht. Er kan dus al sprake zijn van ernstige schade voordat de eerste vliegende motten worden gezien. Preventie is dan ook belangrijk.

Motten zijn een plaag door de schade die ze aanrichten aan gazons bij het graven van hun tunnels.

Hoewel kleine mottenplagen met doe-het-zelfproducten kunnen worden aangepakt, kan er bij een groter probleem professionele bestrijding nodig zijn.

Neem bij motten-overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

Het eerste teken van een mottenprobleem is vaak de aanwezigheid van beschadigingen in stoffen, maar gewoonlijk zjin er ook al andere tekenen.

– volwassen motten (vaak eerder kruipend dan vliegend)
– wormachtige larven (mottenlarven)
– de zijden buisjes of doosjes waarin mottenlarven leven
– poppen (zijden cocons) waarin larven zich ontwikkelen tot motten

Verhalen over het verjagen of doden van motten door gebroken glas, peper of andere stoffen in de tunnels te stoppen, hoeft u niet te geloven – dat werkt niet. De mol graaft gewoon om de barricade heen, met mogelijk zelfs extra schade als gevolg.
Tuincentra en doe-het-zelfzaken verkopen producten voor gebruik door leken, die bij een mottenprobleem kunnen helpen.

Het is moeilijk te voorkomen dat motten door een open raam of deur naar binnenkomen. Aangeraden wordt om in ieder geval de gordijnen te sluiten of horren te gebruiken als de ramen ’s nachts openstaan, omdat motten door licht worden aangetrokken.

Eenmaal binnen leggen motten hun eitjes op donkere, rustige plaatsen waar kleding en ander textiel wordt bewaard.

Plekken met hoog risico zijn onder andere logeerkamers, onder bedden en weinig gebruikte kasten. Zolders lopen ook risico, omdat eventuele vogelnesten onder de dakranden motten aantrekken.

Vooral vuile kleding is aantrekkelijk voor motten. Kleding moet voor het opbergen dan ook altijd gewassen worden.

Als u textiel voor langere tijd opbergt, verpak het dan in gesloten plastic zakken of koffers.

Stofzuig geregeld op verscholen plekken, zoals onder meubels, om motteneitjes te verwijderen voor ze uitkomen. Dit is vooral belangrijk als er al eerder een plaag is geweest of als u merkt dat de mottenactiviteit is toegenomen.

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine motten plagen in huis te bestrijden, is voor grotere mottenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk mol probleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst motten vrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

KTT Ongediertebestrijding biedt de service om motten en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

Laat ons afrekenen met uw motten!

Twijfel niet langer en laat ons u helpen bij het voorkomen van schade door motten. Schakel snel KTT Ongediertebestrijding in voor mottenbestrijding bij u thuis of in uw bedrijfspand! U kunt ons bereiken via 070-3975556 of info@ktt-ongediertebestrijding.nl. U kunt ook ons contactformulier invullen.

Wij nemen contact met u op!