070 - 397 55 56

KTT Ongediertebestrijding rekent af met uw hardnekkige mierenplaag

Wanneer het zomer wordt trekken mieren er weer op uit om voedsel te zoeken voor hun nest. De werkers laten geursporen achter die vervolgens worden opgepikt door mede-mieren. Zo kunnen bronnen van voeding snel worden gevonden. Een plaag kan dus snel ontstaan en is vaak moeilijk te bestrijden wanneer deze eenmaal op gang is gekomen. Etensresten trekken al snel sporen van mieren aan en daarom komt een mierenplaag veelvuldig voor in keukens. Een nest vinden is meestal een kwestie van het volgen van een spoor.

Mieren bestrijden

Vaak is deze buiten te vinden, maar het komt weleens voor dat deze in een spouwmuur of onder de woning is gevestigd. Afhankelijk van het soort mier en de intensiteit, kan een plaag nare gevolgen hebben. Deze kunnen variëren van verzakte terrassen, het aantasten van isolatie, tot steken en het overbrengen van bepaalde ziekten. Door de keuken schoon te houden en eten buiten bereik van mieren te bewaren is al veel te voorkomen.

 

Een reeds ontstane plaag is echter moeilijker te bestrijden. KTT Ongediertebestrijding adviseert en behandelt adequaat en effectief de mierenplaag bij de bron. Bel ons gerust voor een afspraak en reken af met een hardnekkige mierenplaag op.

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

De aanpak van KTT Ongediertebestrijding

Het schoonhouden van ruimtes zoals uw keuken is een effectieve manier om een mierenplaag te voorkomen. Echter, soms ontkom je er niet aan dat een plaag zich blijft manifesteren in uw keukenrijk, zeker als een nest zich in de buurt bevindt en mieren actief op zoek gaan naar voedsel.

Als een plaag eenmaal is ontstaan is het vaak lastig hier weer van af te komen. Een nest dat gevonden is wordt nog wel eens behandeld met kokend water. Toch heeft dit maar sporadisch het gewenste effect. Succes hangt namelijk met name af van het treffen van de koningin.

De specialisten van KTT Ongediertebestrijding kunnen u hierbij helpen. Met milieuvriendelijke middelen is uw probleem vaak al binnen een paar dagen opgelost. Wij zorgen ervoor dat ook de bron wordt bestreden en de plaag niet kan terugkeren.

De voordelen van KTT Ongediertebestrijding op een rijtje

Wanneer u onze hulp inschakelt kunt u rekenen op het volgende:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
  • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
  • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
  • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

Een greep van veel voorkomende ongedierte

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Mieren bestrijden

Mieren kunnen vervelend zijn, zeker als ze uw huis binnenkomen. in Nederland brengen de meeste soorten geen ernstig gezondheidsrisico met zich mee. Sommige soorten kunnen echter wel steken of bijten en faraomieren kunnen bij het zoeken naar voedsel ziekten verspreiden. Neem bij mieren-overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

Wegmieren komen uw huis binnen op zoek naar voedsel en worden vooral aangetrokken door zoete en plakkerige dingen. Niet alleen worden deze producten daardoor verontreinigd, maar bovendien weet u nooit waar de mier nog meer geweest is voordat hij over voedsel loopt waar u later van zult eten.

– Zorg er dus voor geen mieren aan te trekken met makkelijk beschikbaar voedsel:

– Dek voedsel (waaronder suiker) altijd af
– Ruim direct op nadat u iets gemorst heeft
– Verwijder voedselresten onder keukenapparaten
– Houd compost afgesloten en bedekt
– Ruim het eten van uw huisdier direct op zodra het klaar is met eten
– Om te voorkomen dat mieren uw huis binnenkomen, kunt u ook toegangswegen als naden en kieren in deuren en ramen dicht maken.

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine mierenplagen in huis te bestrijden, is voor grotere mierenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk mierenprobleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst mierenvrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

KTT Ongediertebestrijding biedt de service om mieren en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

Voordelige en effectieve bestrijding bij KTT Ongediertebestrijding

Reken af met mierenkolonies in huis. Wij begrijpen de noodzaak om deze snel te behandelen. Een afspraak met ons maakt u al snel via 070-3975556 of info@ktt-ongediertebestrijding.nl. KTT Ongediertebestrijding pakt uw mierenplaag aan bij de bron.

Wij nemen contact met u op!