070 - 397 55 56

Onze bestrijders maken uw woning of pand vrij van kakkerlakken

Er wordt weleens gezegd dat kakkerlakken de enige organismen zijn die een kernoorlog kunnen overleven. Een vermoedelijke mythe die zijn ontstaan waarschijnlijk dankt aan de relatief hoge stralingsresistentie van kakkerlakken. Of dit nou klopt of niet, eén ding is zeker: tegen de kakkerlakkenbestrijders van KTT Ongediertebestrijding zijn ze zeker niét opgewassen. En dat is maar goed ook. Kakkerlakken zijn namelijk niet alleen erg onsmakelijke dieren, maar ze kunnen ook een aantal ernstige ziekten verspreiden, zoals salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Vooral ouderen, kinderen en zieken lopen het gevaar door kakkerlakken besmet te raken met deze ziekten.

Kakkerlakken bestrijden

Ook kunnen de uitwerpselen van kakkerlakken eczeem en astma veroorzaken. Dan is er nog de nare geur die kakkerlakken achterlaten en het feit dat ze zich zeer snel voortplanten en uiterst resistent zijn. Kortom, een waslijst aan redenen om bij het vermoeden van een kakkerlakkenplaag snel een expert in kakkerlakkenbestrijding in te schakelen.

 

Gelukkig staat KTT Ongediertebestrijding voor u klaar om korte metten te maken met de kakkerlakken die zich in uw woning of pand bevinden. Wij beschikken namelijk over meer dan 30 jaar aan ervaring in de ongediertebestrijding. Gebruikmakend van uitsluitend internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten staan we bekend als een vakbewame bestrijder. Twijfel dus niet langer en neem snel contact met ons op.

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Onze kakkerlakkenbestrijders

Omdat kakkerlakkenbestrijding uiteraard een serieuze zaak is, bieden wij u niets minder dan het beste op dit gebied. Een zeer belangrijk onderdeel daarvan is, uiteraard, een team van bekwame en gedreven kakkerlakkenbestrijders. Het zal u dan ook verheugen dat onze servicemedewerkers allemaal over meer dan de noodzakelijke kennis op het gebied van kakkerlakken- en ongediertewering en -preventie beschikken. Sterker nog, zij volgen regelmatig aanvullende cursussen en trainingen over specifieke technische aspecten betreffende de wering en preventie van ongedierte, zoals kakkerlakken. Daarnaast zijn zij ook allen in het bezit van een VCA en V.O.P. (Voldoende Onderricht Persoon) diploma. Twijfel dus niet langer schakel ons snel in voor uw kakkerlakkenbestrijding.

Welke voordelen bieden wij?

Zoals reeds aangegeven, zijn wij vastbesloten u niets minder dan het beste te bieden qua kakkerlakkenbestrijding.

Daarom mag u bij ons standaard rekenen op de volgende voordelen:

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
  • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
  • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
  • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

Een greep van veel voorkomende ongedierte

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken in huis leveren een hoog risico op. Ze dragen tal van ernstige ziekten bij zich, waaronder salmonella, dysenterie, gastro-enteritis en tyfus. Het risico is vooral hoog in huizen met kinderen, ouderen of zieken. Uitwerpselen van kakkerlakken kunnen verder eczeem en astma veroorzaken.

Afgezien van de gezondheidsrisico’s zijn kakkerlakken bijzonder onsmakelijk om in huis te hebben. Niet alleen zien ze er eng uit, maar ze produceren ook een onaangename geur die blijft hangen aan het voedsel en de voorwerpen waarmee ze in contact komen.

Kakkerlakken kunnen zich snel voortplanten en zijn zeer resistent. Om te voorkomen dat een kakkerlakkenplaag zich vestigt of zich naar omringende gebouwen verspreidt, is snel ingrijpen van essentieel belang.

Neem bij kakkerlakken-overlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

Kakkerlakken zijn gevaarlijk voor uw gezondheid. Er zijn twee soorten die veel in huizen worden aangetroffen, de Duitste kakkerlaken en de Oosterse kakkerlak. De Amerikaanse kakkerlak komt ook voor in Nederlandse huizen, maar in mindere mate. Alle drie de soorten zijn meestal te vinden in de keuken of op plekken waar voedsel wordt bewaard.

De typische verschijnselen van een kakkerlakkenprobleem zijn:

– Het zien van levende insecten – kakkerlakken zijn nachtdieren en verbergen zich overdag. De grootste kans om ze te zien, heeft u wanneer u ’s nachts het licht in de keuken aan doet.
– Eierschalen en afgevallen huid – kakkerlakken verliezen bij het ouder worden hun huid 5 tot 8 keer.
– Uitwerpselen – kakkerlakken laten stof van zwarte uitwerpselen achter, minder dan 1 mm breed en van verschillende lengtes.
– Geur – gevestigde kakkerlakkenplagen produceren een onaangename, bedorven lucht.
– Schade – kakkerlakken eten alles wat organisch is, inclusief leer en boeken.

Het afsluiten van toegangspunten kan voorkomen dat kakkerlakken het huis binnenkomen. Belangrijke risicoplekken zijn spleten onder deuren of rondom pijpen naar buiten of naar omringende panden.

Sluit ook gaten af waar kakkerlakken zich kunnen verstoppen: kakkerlakken zijn nachtdieren en verbergen zich overdag in naden en kieren in wanden, achter plinten of stopcontacten.

De meest effectieve manier om kakkerlakken te bestrijden is door ervoor te zorgen dat ze geen voedsel en water krijgen.

– Bewaar voedsel in bakken of in afgesloten plastic zakken.
– Ruim etensresten en gemorst drinken direct op.
– Verwijder voedselresten onder koelkasten en fornuizen.
– Berg gebruikt servies en bestek direct op.
– Haal eten, water en kattenbak van uw huisdier ’s nachts weg.
– Bewaar afval of compost in gesloten bakken.
– Laat ’s nachts geen vloeistof staan in gootsteen of emmers.

Wij zijn van mening dat elektromagnetische of ultrasone insectenwerende middelen niet tegen kakkerlakken helpen en raden ze dan ook niet aan voor het voorkomen of bestrijden van een kakkerlakkenplaag.

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine kakkerlakkenplagen in huis te bestrijden, is voor grotere kakkerlakkenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk kakkerlakkenprobleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst kakkerlakkenvrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

KTT Ongediertebestrijding biedt de service om muizen en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

Uw kakkerlakkenbestrijding snel en voordelig geregeld!

Voor een betaalbare en zeer effectieve bestrijdingsservice van kakkerlakken bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een prijsindicatie of om een afspraak te maken. U kunt ons contacteren door te bellen naar 070-3975556, een e-mail te sturen naar info@ktt-ongediertebestrijding.nl of ons contactformulier in te vullen.

Wij nemen contact met u op!