070 - 397 55 56

De enorme risico’s van een duivenplaag op uw pand

Duivenoverlast is over het algemeen minder bekend maar zeker niet minder schadelijk. Tegenwoordig zwoegen grote steden vaak onder de enorme wilde duiven populaties die er leven en nestelen. Duiven bouwen rommelige nesten die vaak ook nog een bron zijn van bacteriën en insecten. Daarnaast kan een duif per jaar wel 14 kilogram ontlasting produceren dat door de zuurtegraad desastreuze gevolgen heeft voor uw gevel of dak. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de gezondheidsrisico’s die duivenpoep met zich meebrengt. Schadelijke bacteriën komen hierin veelvuldig voor en kunnen nare ziektes veroorzaken. Al met al vormt dit een grote motivatie om duiven preventief te weren of actief te bestrijden. KTT Ongediertebestrijding geeft u professioneel advies en helpt op effectieve wijze duiven te bestrijden. Zo blijft u genieten van een mooi aanzicht van uw pand en voorkomt u gezondheidsproblematiek. Bel KTT Ongediertebestrijding dus snel op het volgende nummer: 070-3975556.

duiven weren

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Hoe KTT Ongediertebestrijding u helpt met een duivenplaag

De risico’s van Duiven op uw pand of in uw omgeving zijn bekend. Maar hoe komt u hier nou het beste vanaf? Die vraag is natuurlijk per situatie verschillend. Soms kan een simpele oplossing al voldoende zijn maar soms moet er rigoureuzer te werk worden gegaan zoals het aanbrengen van duivenstrips. Onze gecertificeerde bestrijders adviseren u over uw persoonlijke situatie en zetten de nodige acties in gang. De kosten van preventie staan niet in verhouding met eventuele restauratie- of reparatiekosten ten gevolge van onophoudelijke duivenoverlast. Grijp dus snel in en contacteer KTT Ongediertebestrijding daarom voor een kostenindicatie en een afspraak.

KTT Ongediertebestrijding voor uw duivenplaag

Een aantal redenen geven u het vertrouwen dat uw plaag bij ons in goede handen is:

  • Meer dan 30 jaar ervaring!
  • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
  • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
  • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
  • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

Een greep van veel voorkomende ongedierte

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

Snel contact en goede resultaten met KTT Ongediertebestrijding

Behoeft u hulp bij het bestrijden van duiven op uw pand? Wilt u vrijblijvend advies over een mogelijke aanpak van de overlast? Dan kunt u eenvoudig contact met ons opnemen via 070-3975556 of een e-mail sturen naar info@ktt-ongediertebestrijding.nl. Wij van KTT Ongediertebestrijding helpen u graag op weg met het beschermen van uw belangrijkste eigendommen!

Wij nemen contact met u op!