070 - 397 55 56

Bedwantsenplaag direct laten bestrijden

Het is een best veel voorkomend probleem: wakker worden met rode en jeukende bultjes na het slapen. Grote kans dat er dan bedwantsen actief zijn. Heeft u er ook last van? Er kunnen vele oorzaken zijn, zonder dat u het in de gaten heeft gehad. Ze zijn bijvoorbeeld meegereisd in uw tas of in uw kleding en hebben een veilig onderkomen bij u in huis gevonden. Niets aan te doen, behalve een specialist in ongediertebestrijding te bellen.

Bedwants bestrijden

Herkennen van bedwantsen

U herkent bedwantsen aan hun roodbruine kleur, een grootte van ongeveer vijf millimeter en een plat en ovaal vormige lichaam. De bedwants is een zogenaamde ectoparasiet die zich voedt met bloed en wordt aangetrokken door de warmte van uw lichaam en de koolstofdioxide die u ‘s nachts uitademt. Eenmaal uit hun schuilplaats (kieren of naden nabij uw bed) gekomen prikken ze u met hun steeksnuit om vervolgens een verdovende vloeistof in te brengen. Deze vloeistof zorgt er voor dat ze zich ongemerkt kunnen voeden en dat het bloed niet stolt. Naast rode bultjes, kunnen bloedspoortjes in uw lakens een teken zijn van deze beestjes.

 

Omdat bedwantsen zich snel voortplanten, snel verspreiden en moeilijk zelf te bestrijden zijn, is het van belang dat u zo snel mogelijk professionele bestrijding inschakelt. KTT Ongediertebestrijding helpt u in dit geval effectief van uw bedwantsen af. Bel ons dus snel op 070-3975556!

Altijd een oplossing Geen voorrijkosten 24/7 bereikbaar Meer dan 35 jaar ervaring

Bestrijding van bedwantsen door KTT Ongediertebestrijding

Vermoedt u een bedwantsenplaag? Verplaats geen spullen uit de kamer waar de overlast is om verdere verspreiding te voorkomen. Het is namelijk zeer moeilijk om te voorkomen dat u eitjes, nimfen van de bedwants of de bedwants zelf verspreidt wanneer de plaag er eenmaal is. KTT Ongediertebestrijding kan deze plaag op effectieve wijze behandelen. Met behulp van milieuvriendelijke middelen kunnen wij relatief snel een bron bestrijden, zodat u weer met een gerust hart kunt slapen. Deze gebruikte middelen zijn niet schadelijk voor uw gezondheid. Bij vermoeden van bedwantsen is het dus noodzakelijk oms snel te handelen. Schakel ons zo snel mogelijk in!

HEEFT U LAST VAN ONGEDIERTE?

NEEM VANDAAG NOG CONTACT OP VOOR EEN VAKKUNDIGE OPLOSSING!

De voordelen van KTT Ongediertebestrijding op een rijtje

Wat kunt u van ons verwachten als u onze hulp inschakelt?

  • Meer dan 35 jaar ervaring!
  • Gebruik van internationaal geaccepteerde en milieuvriendelijke producten
  • Bekwame, gecertificeerde en gediplomeerde bestrijders
  • Inzetbaar door zowel particulieren als bedrijven
  • Betaalbare service met flexibele betalingstermijnen, aangepast aan uw budget

Bedwantsen bestrijden

Bedwantsen worden niet alleen hier, maar overal ter wereld een steeds groter probleem. Ze verspreiden zich snel en zijn moeilijk te behandelen, met als resultaat een snelle groei in het aantal uitbraken van bedwantsbesmettingen. De oplossing voor dit probleem ligt in een betere bewustwording, informatie over waarop gelet moet worden en ervoor zorgen dat bedwantsen na ontdekking snel worden aangepakt.

Neem bij bedwantsenoverlast direct contact op met KTT Ongediertebestrijding via 070 – 397 55 56 of stuur een e-mail.

Volwassen bedwantsen zijn 5 mm lang. Voordat ze zich gevoed hebben, zijn ze plat ovaal van vorm en lichtbruin van kleur, maar naarmate ze meer gegeten hebben, worden ze ronder en donkerder. Ze komen ’s nachts tevoorschijn en worden aangetrokken door onze lichaamswarmte en de kooldioxide in onze adem. Ze worden meestal aangetroffen in slaapkamers en verbergen zich overdag in scheurtjes en kieren. Bedwantsen verbergen zich voornamelijk in de zomen van matrassen, in kieren van het bedframe, achter de bedombouw (vooral bij het hoofdeinde) en bij plinten. Een flinke plaag gaat vaak gepaard met een donkere of zwarte verkleuring van de matras door de uitwerpselen van de bedwantsen. Dit gaat tevens gepaard met een onaangename geur, die door de bedwantsen wordt uitgescheiden.

De meest voorkomende bron van bedwantsen is een verblijf in een hotel waar een plaag heerst. Bedwantsen kunnen ook het huis binnen komen via kleding of meubilair. Bedwantsen of hun eitjes komen terecht in koffers, kleding of meubilair en worden zo mee naar huis genomen. Als u tijdens een verblijf in een hotel tekenen van bedwantsen ontdekt, en zeker als u gebeten wordt of bloeddruppeltjes op de lakens ziet, wees dan zeer voorzichtig bij het weer naar huis nemen van uw persoonlijke bezittingen. Overleg met het hotelmanagement om het risico te bepalen – het kan nodig zijn om uw kleding te wassen of een andere behandeling te geven die ervoor zorgt dat u ze bedwantsvrij mee naar huis kunt nemen. Hetzelfde geldt voor (tweedehands) meubilair dat u aanschaft. In het geval dat er een risico op bedwantsen bestaat, kan KTT Ongediertebestrijding uw meubels een behandeling geven voordat u ze in uw huis plaatst.

Hoewel doe-het-zelfproducten voor particulieren een voordelige manier zijn om kleine bedwantsenplagen in huis te bestrijden, is voor grotere bedwantsenkolonies of terugkerende plagen professionele ongediertebestrijding noodzakelijk.

De servicemedewerkers van KTT Ongediertebestrijding bieden een zeer doelgerichte behandeling om elk bedwantsenprobleem op te lossen en geven advies over hoe u uw huis in de toekomst bedwantsenvrij kunt houden en welke preventiemaatregelen u kunt nemen.

KTT Ongediertebestrijding biedt de service om muizen en andere ongedierteproblemen in huis te bestrijden. Onze service is snel en effectief en biedt het hoogste niveau aan veiligheid voor uw gezin en huisdieren.

Voor meer advies of voor een offerte kunt u ons bellen op ons telefoonnummer: 070 – 397 55 56.

Een greep van veel voorkomende ongedierte

Voordelige en effectieve bestrijding regelt u snel bij KTT Ongediertebestrijding

Een bedwantsenplaag in huis kan erg vervelend zijn. Wij nemen zo’n plaag uiterst serieus en zorgen voor een snelle en voordelige afhandeling. Voor advies of een afspraak neemt u snel contact met ons op via 070-3975556,of u kunt een email sturen naar info@ktt-ongediertebestrijding.nl. Uw bedwantsenplaag wordt snel de kop ingedrukt bij KTT Ongediertebestrijding.

Wij nemen contact met u op!